Prijava

Parfum

Laura

Laura
Št. sporočil: 3339
Regija: Celjska
Datum objave: 04.04.2008 22:40:25 Citiraj objavo Pošlji ZS

pa res ja. Me je sonchica opozorila. Sm hit pisala pa sploh nism študirala. Se opravičujem prav je do 50%

Delo je hrana plemenitih duš.

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 04.04.2008 23:10:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

take parfuke, ki jih točjo v kr ene flaške sm jest lani srečala na morju. Pa povem iz izkušenj, da je trgovinca imela res velik izbor, samo moj Chanell je tam brezizrazno dišou......ni to isto...

anitka

anitka
Št. sporočil: 1836
Datum objave: 04.04.2008 23:10:15 Citiraj objavo Pošlji ZS

Laura je rekel:
pa res ja. Me je sonchica opozorila. Sm hit pisala pa sploh nism študirala. Se opravičujem prav je do 50%

kolekcija F&M ??? če je to ti jst povem da niso original parfumi... wink saj tisti parfum ko sem si ga jst kupila :D zdj pa špricam po sobi da zmanjka wink

AniTka ** dA ** FuCk ** RitKa

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 04.04.2008 23:13:02 Citiraj objavo Pošlji ZS

zdej vem zakaj nism mogla popravit parfuke v parfume.....k je tut anitka tole komentirala.Za slovnično napako oz. hitenje po tipkovnici se opravičujem.

In res je....ni isto kot original 

anitka

anitka
Št. sporočil: 1836
Datum objave: 04.04.2008 23:18:51 Citiraj objavo Pošlji ZS

ne sej ne rečem sej lepo dišijo, sam k se prehitro zakadijo.... pa tut opazi se na vonju da je bolj mili kot pri orginal... saj light blue od dolce & gabbane... ok ne bom več komentirala da ne zbijam ostalih... oprosti samo povedala sem... če ni ista znamka (F&M) se ti pa fuuul opravičujem :$

AniTka ** dA ** FuCk ** RitKa

Laura

Laura
Št. sporočil: 3339
Regija: Celjska
Datum objave: 05.04.2008 00:06:13 Citiraj objavo Pošlji ZS

za to sem zvedla ravno včeraj in sem kontaktirala tega modela s katerim sm se menla. Ko bom zvedla kaj točno je in ko dobim seznam parfumov vam sporočim.

Delo je hrana plemenitih duš.