lepo bi prosil, če malo poveste naprej
prodajamo hišo, tako če poznate koga ki kupuje, prosim povejte naprej
več info pri nepremičninski hiši ali na zs
forward, po netu začel krožit 25.9.2009

Kak so lepi... Ne morem, na
> zalost...
> Komaj so zaceli zivet... Usmilite se jih...
>
> A bi kdo enga, al pa koga pozna k bi resno skrbel za
> enega izmed teh
> psičkov?
>
> Obvestite me v teku enega tedna (051 251 239),
> ker jih bo lastnik dal
> drugače uspavat.
> Hvala,
>
>
>
> lp mojca (tel.040-560-463)
se kdo spozna na popravilo šivalnih strojev?
Podarim šivalni stroj Privileg, potreben popravila mislim da čolnička..
kontakt na zs
HEEELP PLIIIIIIZ!!!!
Nujno potrebujem TISKARJA z zmernimi cenami! In sicer me zanima digitalni tisk. Imam v PhotoShopu oblikovan koledar dimenzij 40x40 cm, 13 strani in bi rada imela stiskana 2 izvoda le-tega. Vse skupaj sem seveda shranila v PDF formatu (po navodilih prijatelja, ki se v to razume). Malce sem se že pozanimala, ljudje (nekateri) niso normalni (recimo cena 11€ na stran se mi zdi astronomska!!!), nekateri pa mi spet ponujajo dimenzije 32x48, češ, da je to največ, kar lahko storijo. Mogoče sem jaz blond in ne kapiram... ampak u čem je štos - mi kdo zna povedat? Zakaj je tako prekleto težko stiskati zgoraj omenjeno dimenzijo?
No... vglavnem, NUJNO potrebujem nekoga, ki bi bil moj božiček in mi izpolnil željo, ker koledar sem oblikovala sama in mi je blazno všeč. Pa še nekomu za darilo naj bi bil namenjen
Vnaprej hvala vsem, ki boste kakšno pametno rekli ali kaj konkretnega storili...
Uh, tole si si pa zadala nalogo...
Stvar je taka: format 32×48 ponavadi ponujajo kot maksimalen format, ker je to standardni A3 (in še nekaj čez). To delajo z digitalci, ki jih omenjaš, kar je pa večjih formatov, so pa v igri t.i. plotterji in to res precej podraži zadevo, ker tam nimaš posameznih listov, ampak celo rolo (govorimo o par 10m dolgih rolah). Širine so pa od 237mm (se prav všina A4 formata) naprej. Ta format, ki ga imaš ti (40×40) je čisto mimo standardov, ampak se da, seveda če kinta ni vprašanje, to je pa res. Upam, da najdeš kako poceni varianto, ker sicer zna bit na žalost kar omenjenih 11 ojrov na stran, če ne še več...
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself