Pst nerč 
Ja, odgovornima za portal, vse pohvale ob spremembi, všeč mi je klepetalnica čeprav je zaenkrat še ne uporabljamo dosti, malo pa pogrešam povezave do RTV SLO in 24 ur.
pa rožic ni:(

@ RiLe: mogoče še najlažje (samo ugibam, ku se nč ne spoznam na to) dat par emocijskih smeškov, da lahko izbereš enega, ki se pojavi poleg imena in pokaže tvoje trenutno razpoloženje
jšt bi tegaleleeee...![]()
@ snejbi: recimo, da so rožce že/še pod snegom... spomlad jih bo zihr polnooo 
a veš kaj bi blo pa ful carsko (malo za šalo, malo zares hahaha):
... en knof u obliki macole (al pa neki heavy weapon-skega), da namest pi*karenja (ku ti kšn npr. pagata ultimo ujame), "usekaš" dotičnega po buč OUUU YEAAA 
Lahko bi se naredila neka aplikacija, ko bi ti recimo soigralec ulovil palčko ali pa kakšna druga neumnost, bi temu uporabniku naredila to animacijo, videli pa bi jo vsi na mizi..
samo tukaj so še druge težave prej kot prednosti, bi se lahko zlorabljalo.. narediti bi se moglo da lahko vsak od 4 uporabnikov samo 1 na igro naredi neko animacijo.. pa lahko bi bilo več animacij na razpolago..
bomo videli, nič ne obljubim
to bi blo pa zanimivo met tak knof ja
sicer pa skrbnikom strani vsekakor POHVALA da se trudijo da se lak mi igramo
Sicer rad kritiziram, a od kar sem bentil čez konektanje za igro, nimam že teden dobenih težav. Je kdo kaj popravil, kar je pohvale vredno, al sem bil jaz tako trd, da mi ni uspelo. Mislim pa da bo veljalo koj ta prvo.
Komaj pa že čakam na lestvice najbolših v igri, bo mal dvignilo nivo igre, saj se ne bo več toliko blrfiralo in upalo na šlep.Predvsem pa vspodbuja tekmovalnost. Povedal sem !
Pazi se vragca, z njim se ni za HECAT
ma dobro ste tole izvedla res prov podal ste mi smisel preživljanja ne s spanjem ampak z igranjem taroka
Kje pa je ostala tista enka pri kateri je pisalo da bo možno igrati kasneje zdaj je pa kar ni več