Prijava

Pokomentirajte svoj avatar

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 04.02.2009 22:23:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

Gozdar je rekel:
jutr povem

pozab Gozdar......kar danes lahko storiš, ne odlašaj na jutri........me ne zanima več....

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 04.02.2009 22:31:32 Citiraj objavo Pošlji ZS

Eh, ne si preveč k srcu jemat... Pomojem samo olje prilivaš na ogenj; bolj se jezkaš, bolj te bojo dražil... Najslabš je, ko se obračaš tako, da bi drugim ugajala... My opinion? It\'s not worth a goddamn thing at all...

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

Gozdar

Gozdar

Elitni član Št. sporočil: 1596
Regija: Gorenjska
Datum objave: 05.02.2009 11:53:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hm Tanč k si glih pr pregovorih ,ta res drži k si ga napisava ,ampak je ta tut taprav "človekov  največji svetovalec je čas. Se spomniš  moje avatarčke k si mi jih poslala ,sam sm izbrav, ker bo gor ,tebi sm pač hotu namignt  eh nevem koko nej rečem ,(  ampak ta anglček je luštn ,če primerjam slikce  bo kej teb podobn )sicer je izbira itak tvoja .Poslušaj, preden spregovoriš,mogoče je bolje če molčiš,še en pregovor ki bi se ga mogu držat vsaj jest ,pa brez zamere če sm kero narobe bleknu  (tvoj G)

1tan

1tan
Datum objave: 12.02.2009 13:43:04 Citiraj objavo Pošlji ZS

in vse pohvale tebi vida_a......res smo te mogl mejhn zbezat in ponosna sm na to....in sličca tvoja...krasna je

\"\"

kakor riba si življenja brez vode ustvariti ne zna....tako s\'m polna hrepenenja in čakam, da uresničim ga! 

vida_a

vida_a
Št. sporočil: 18
Datum objave: 13.02.2009 11:07:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

hvala 1tan \"Nasmeh\"

ja, tale nemo je prav simpaticen, pa ga imam za avatar (tudi se kje drugje\"Pomežik\") hm, kljub vsemu, pa ni tako globoke filozofije zadaj, 1tan-se bolj poistovetim s tistim, ko imajo ribice le 2 sekundi spomina, mi namrec dostikrat stvari uidejo iz glave\"Zapečaten\"

Samo dva načina sta, kako živimo svoje življenje. Eden je, da se nam nič ne zdi čudežno. Drugi pa, da je čudež prav vse. (Albert Einstein)

1tan

1tan
Datum objave: 27.02.2009 19:34:57 Citiraj objavo Pošlji ZS

Garfi tok s mi simpatičn pobič...zdej še kej več vem o tebi ko si rdečo preprogo razgurnu; sam neki mi ne klapa....unle popek sicer dobr zgleda...sam kapca ta rdeča mi smeta....tut maškar je že konc, da o božičku niti ne govorim...dejno enga garfija nazaj...

\"\"

//27.2.2009 19:36:17 uredil 1tan

Pokomentirajte svoj avatar