Prijava

Pokomentirajte svoj avatar

KR_edn

KR_edn
Št. sporočil: 1378
Regija: Štajerska
Datum objave: 01.12.2009 23:46:27 Citiraj objavo Pošlji ZS

Slikca mora biti s končnico ,gif ne s . png

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 02.12.2009 14:19:13 Citiraj objavo Pošlji ZS

KR_edn je rekel:

a jbg.....\"Pomežik\" to vem tut jest.....sam kaj čm zdej ko mi je shrani.si noče odpret...so mi povedal, da bi mogla shrant jo lani na svoj accout na shrani.si, pa ga tan ni mela.....in zdej je gif zginu.....zdej vem zakaj neče flešat.....in nč ne morem ..bom pa jest zato blendala po forumu \"Nasmeh\"
\"\"

KR_edn

KR_edn
Št. sporočil: 1378
Regija: Štajerska
Datum objave: 02.12.2009 16:50:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan je rekel:
KR_edn je rekel:

a jbg.....\"Pomežik\" to vem tut jest.....sam kaj čm zdej ko mi je shrani.si noče odpret...so mi povedal, da bi mogla shrant jo lani na svoj accout na shrani.si, pa ga tan ni mela.....in zdej je gif zginu.....zdej vem zakaj neče flešat.....in nč ne morem ..bom pa jest zato blendala po forumu \"Nasmeh\"
\"\"

Ajejejej, res je, morala bi jo shraniti na svoj acc..., ker jst kokr jst sm jo pa veselo s svojga acc... zbrisal, ker sem imel tega že malo morje na shrani-si.
Sorry

1tan

1tan
Datum objave: 02.12.2009 17:38:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

kakš\'na pozornost KR_edn najlepša hvala, nisem pričakovala in tut prosit nism te več upala....plemenita gesta res, od ganjenosti so mi solzice orosile oko......presrečna sem in ti si temu kriv....full te mam rada in full si me razveselil....HVALA ti, ponovno in spet......

deluje.....deluje in migam v praznični opravi v vsem sijaju.....

\"\"

//2.12.2009 19:38:21 uredil 1tan

1tan

1tan
Datum objave: 10.12.2009 15:01:48 Citiraj objavo Pošlji ZS

me pa prou veseli, da ste stopili z mano v korak in cajtom......se že bleščijo praznični avatarji...a morem povedat kera dva jih trenutno že imata poleg mene......sneži, sneži.......

1tan

1tan
Datum objave: 31.01.2010 19:19:49 Citiraj objavo Pošlji ZS

uuuu en nov žužek nam leze med sličicami

\"\"

sigurno jih bo še več, ko zalaufa beta v polno, ker je lepo vidt avatar, ane?

Pokomentirajte svoj avatar