njoko....neka nova slikca, kaj bi to bilo.....in zakaj menjava une po kteri te poznamo....sam prašam....
to je itak mel najprej, men je ta bolj všeč, pa še njegov je ![]()
tale moj angelček me spremlja še vse iz starega foruma...dolgo že bdi z menoj in me čuva....tudi vam kakšno hudomušno zagode, večkrat kej vpraša, tut vse vidi, predvsem pa skrbi da nm ni dougcajt...tko nagajivo mižika ko jest, ki nikol ne mirujem...ampak, v tehle decemberskih dneh bo mejhn počival....kot slikca mislim - zasluži si mejhn pavze, da bo pol spet lahko z novimi močmi in elanom bliskou med vrsticam... ker si bo tan nadela praznično obarvan avatar...

veseli december je čas v letu, ko je prav da je kakšna lučka za srečo več prižgana;
in lepo vas prosim, boh ne dej, da mi ga kdo osvoji, spelje na kriva pota ali si ga celo prilasti ....ker ima pol lohka opravka ne z angelcom ampak s samim hudičem, ker menda vam je jasno ga bo tan imela potem nazaj
no tale tvoj tanov je pa bolš k un snežak![]()
pa zaupaj nam kje dobiš tele migajoče avatarčke?
ane sm vesela ga tut jest....vsaj angelcu k ste ga vajeni je podobn...in tut tale decembrski utripa , ko jest, non stop...o tehle migajočih bom pa jutri povedala več....k me zdele ganjajo med zvezdice...