Prijava

Pokomentirajte svoj avatar

rajko04

rajko04
Št. sporočil: 5
Regija:
Datum objave: 20.05.2008 08:23:19 Citiraj objavo Pošlji ZS

meni je moj všeč, ker se ga en klinc vidi.

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 24.09.2008 15:25:19 Citiraj objavo Pošlji ZS

njoko....neka nova slikca, kaj bi to bilo.....in zakaj menjava une po kteri te poznamo....sam prašam....

\"\"

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 24.09.2008 19:37:08 Citiraj objavo Pošlji ZS

to je itak mel najprej, men je ta bolj všeč, pa še njegov je smile

1tan

1tan
Datum objave: 01.12.2008 13:47:39 Citiraj objavo Pošlji ZS

tale moj angelček me spremlja še vse iz starega foruma...dolgo že bdi z menoj in me čuva....tudi vam kakšno hudomušno zagode, večkrat kej vpraša, tut vse vidi, predvsem pa skrbi da nm ni dougcajt...tko nagajivo mižika ko jest, ki nikol ne mirujem...ampak, v tehle decemberskih dneh bo mejhn počival....kot slikca mislim - zasluži si mejhn pavze, da bo pol spet lahko z novimi močmi in elanom bliskou med vrsticam... ker si bo tan nadela praznično obarvan avatar...

\"\"

veseli december je čas v letu, ko je prav da je kakšna lučka za srečo več prižgana;

in lepo vas prosim, boh ne dej, da mi ga kdo osvoji, spelje na kriva pota ali si ga celo prilasti ....ker ima pol lohka opravka ne z angelcom ampak s samim hudičem, ker menda vam je jasno ga bo tan imela potem nazaj 

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 04.12.2008 21:09:52 Citiraj objavo Pošlji ZS

no tale tvoj tanov je pa bolš k un snežaksmile

pa zaupaj nam kje dobiš tele migajoče avatarčke?

1tan

1tan
Datum objave: 04.12.2008 22:16:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

ane sm vesela ga tut jest....vsaj angelcu k ste ga vajeni je podobn...in tut tale decembrski utripa , ko jest, non stop...o tehle migajočih bom pa jutri povedala več....k me zdele ganjajo med zvezdice...

\"\"

Pokomentirajte svoj avatar