Prijava

Pomoč!! (splošno)

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 20.01.2009 16:32:59 Citiraj objavo Pošlji ZS

Opazil sem, da povezave, ki naj bi kazale na neko drugo mesto na forumu, dodane s strani uporabnikov, ne delujejo (npr. ko pripopaš link ene teme v drugo temo). S klikom na link dobiš spodnjo slikico:

A je to kak notranji hrošček, se vprašam...Neodločen

//20.1.2009 19:23:47 premaknil snejbi

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 20.01.2009 19:24:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

ja, spet se je pojavil en hrošček, je blo že odpravljeno. se trudim popravljat sproti...

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 21.01.2009 14:04:06 Citiraj objavo Pošlji ZS

tole kar ste zaznali....bo verjetno s ta rdečim tepihom veze....k se ne preklika z ene teme v drugo...je vseeno al kopiram iz prejšnjega posta, al od snejbi popravka al iz mojga worda....zmeri isto....se opravičujem, sam očitno una ketnca neki nagaja...mrbit pa sam men....pa mi pomagajte, no....

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 21.01.2009 17:14:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

No, tudi jaz sem se nekaj spravil limat, a brez uspeha... Verjamem, da bo bolje...\"Pomežik\"

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 04.02.2009 16:18:00 Citiraj objavo Pošlji ZS

glede na to da zaznavam "vrh" mnogo bolj prisoten trenutno, upam da na bo uspelo....tistile posti gor majo vezo in to veliko....razložite mi zelo preprosto, prosim zakaj mi ketnca url ne uspe.....

* niti iz same teme pogovori, ko jo prenesem

* niti iz snejbinega popravka v sami temi

* niti kopy z mojga worda

* niti če jo na novo nastavim in imam v orodni vrstici odprta 2 portala (enga za preprogo, ko dam nove notri, enga v odprti temi pogovori)

lepo prosim, meni je zelo moteče, drugim tudi, in snejbi mora non-stop mene t\'m urejat...... a bi to lahko poenostavili in čim prej ugotovili zakaj ne deluje pravilno....

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 04.02.2009 16:22:59 Citiraj objavo Pošlji ZS

ja problem pri kopiranju URL naslovov je da ko želiš kopirat http://e-mesto.si/portal/forum/tema1/sporočilo2

bo skripta to shranila /forum/tema1/sporočilo2 in ko boš ti to kliknila se bo na brskalniku odpru URL naslov  http://e-mesto.si/forum/tema1/sporočilo2 <-- se pravi nepopolni naslov ker manjka beseda /portal/ tako pač je po defaultu shranjejo in bi se dalo popraviti. To napako izvršuje samo za lastni naslov ne za tuje.. pri tujih url-jih je OK.

Pomoč!! (splošno)