Prijava

Pomoč!! (za igro tarok)

Forester

Forester
Št. sporočil: 2
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 06.03.2012 22:03:09 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mene pa zanima za beto. Piše da se igra nalaga... Ampak to že 5 min. A se je strežnik podru al kaj?

Matic

miran123

miran123
Št. sporočil: 1
Regija: Štajerska
Datum objave: 15.03.2012 18:20:04 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tudi meni ne deluje tarok beta. Zaženem ga, nato pa se igra noče nalowdati ekran enostavno ostane bel. Server ne deluje ali imam ta problem samo jaz?

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 19.03.2012 17:53:03 Citiraj objavo Pošlji ZS

Obvestilo

Spoštovani tarokaši in obiskovalci e-mesta!

Prizadevanje in trud posameznikov, da se vzpostavi ravnovesje na igralni mizi, tako beta verzije kot starega T4, še ni obrodilo sadov in težave s strežniki so ogromne. Vljudno vas prosimo, da novih tem o nedelovanju ne odpirate, pač pa se pridružite debati v že obstoječih temah. Hkrati vas obveščamo, da so nam težave nedostopa v igro poznane, skušali jih bomo odpraviti takoj, ko bo mogoče. Vsekakor želimo, da ostanete naši zvesti tarokaši in vzamete na znanje, da se s problemi ukvarja le peščica ljudi, ki jim ni vseeno in se trudijo po svojih najboljših močeh in zmožnostih.

Za razumevanje se zahvaljujemo in upamo, da kmalu vzpostavimo igralna polja.

team e-mesto.si

Vir: NASLOVNICA STRANI WWW.E-MESTO.SI  za vse tiste, ki ste to čisto slučajno spregledali

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

vessk

vessk
Št. sporočil: 2
Regija: Celjska
Datum objave: 04.04.2012 13:05:19 Citiraj objavo Pošlji ZS

tudi jaz se že cel dopoldan matram in mi noče povezati na tarok beta. Povejte mi tisti ki se vam je to dogajalo če vam je potem ratalo, ker se mi ne da več čakat. Hvala. Lp

pikica_82

pikica_82
Št. sporočil: 1
Regija: Primorska
Datum objave: 04.04.2012 13:13:57 Citiraj objavo Pošlji ZS

Očitno ne dela vsem, bomo morali počakati, da zadevo popravijo.

ILYUSIN96

ILYUSIN96
Št. sporočil: 3
Regija:
Datum objave: 04.04.2012 18:55:36 Citiraj objavo Pošlji ZS

tudi meni ne dela,zgleda da kaj popravljajo.Upajmo da bo potem bolje delovala beta

Pomoč!! (za igro tarok)