Prijava

Portal

Admin

Admin
Št. sporočil: 2776
Regija: Celjska
Datum objave: 16.10.2007 18:25:40 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mi lahko poveste kater brskalnik uporabljate. Mogoče, da so kakšne stvari popačene in vam zato ni vse všeč. Sicer pa povejte kaj konkretno se vam ne dopade pa bomo poskusili popravit (pa ne govorit, da čisto vse oziroma da vam ni všeč združitev=>ker ta bo ostala). Se vam mogoče toži po prejšnji barvni shemi?

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 16.10.2007 19:27:00 Citiraj objavo Pošlji ZS

biggi_mat je rekel:
snejbi je rekel:
biggi_mat je rekel:
Glede na to da smo igralci taroka4 samega motor taroka4, ste kdajkoli tudi nas vprasali (nevem, ce ste, pac sprasujem) ali se nam taka ideja zdi dobra?

Kakšna ideja že biggi?

Ideja o zdruzitvi postenega lepega portala postene in lepe skupnosti s...tem..

How pathetic. Pa ne govori o poštenosti in lepoti, s kolikimi igralci si pa sploh igral, sploh pa smile, kolikokrat si v zadnjem mesecu igral tarok?

Pa še vedno ne vem , kaj je...to... ??? ,daj razsvetli me,prosim. Tarok še vedno igramo kot prej, odgovorni za igro sicer že kar nekaj časa obljubljajo spremembe , ki jih ŽELJNO ČAKAMO. Enka me nič ne moti, jo bom igrala, ko bo dostopna. Pa smešno, ko so na prejšnjem forumu izginile igrice zaradi spremembe foruma, ste pa jokali da hočete igrice nazaj. Hjao... puberteta.

Pozdravljam združitev, filmčke in linke, do katerih drugače ne pridem ,ker sem blont pa še stara kot zemlja in sploh ne poznam teh portalov. Filmčki in fotke me sploh ne motijo, če me kak zanima ga pač pogledam, noč je dolga, še posebej če ni spanca. Pa kot je razvidno iz datumov dodajanja, se dodajajo že od februarja, ne le prve tri dni obratovanja. Ja prej so bili pač bolj skriti na forumu pod raznoraznimi temami, od lajaj kolikor te je volja do 18+ ...

Pa še forum je končno nazaj, in to celo v slovenščini!!! in tako trotl ziher da se mi sploh ni treba posebej trudit. Pa še z eno samo prijavo prideš do igre in do foruma , BRAVO E-MESTO TEAM!. Morda se opogumi še kak 'fosil' pa kaj napiše naši dragi mali vasi smile. Krasno se mi zdi da lahko dodajaš linke takole, da jih vsi vidijo, morda bo kdo daroval soigralcu kri, denarno pomoč, nasvet...

Skratka - razen izgleda ,ki je res grd (sledi pa seveda smernicam www.blackle.com v smislu save the energy), pričakujem pa , da ga bo naš pridni delovni team sčasoma polepšal pa dodal vse tiste lepe rožice pa sončke pa roza pa zeleno pa... (itak so nas preveč razvadli) me ne moti prav ničesar. Po prvem šoku ko sem stran ocenila za zmedeno (hja, definitivno je TEH ocen največ, ne pa izrecno da nam ni všeč), moram reči, da mi je vedno bolj všeč.

KEEP ON THE GOOD WORK E-MESTO TEAM!

snejbi

snejbi

Datum objave: 16.10.2007 19:35:10 Citiraj objavo Pošlji ZS

Admin je rekel:
Mi lahko poveste kater brskalnik uporabljate. Mogoče, da so kakšne stvari popačene in vam zato ni vse všeč. Sicer pa povejte kaj konkretno se vam ne dopade pa bomo poskusili popravit (pa ne govorit, da čisto vse oziroma da vam ni všeč združitev=>ker ta bo ostala). Se vam mogoče toži po prejšnji barvni shemi?

V firefoxu in IE stran ne gre po celi širini okna. A ima to tudi kaj zveze z resolucijo ekrana?

Ja. Hočem rožce ! smile

Admin

Admin
Št. sporočil: 2776
Regija: Celjska
Datum objave: 16.10.2007 21:30:37 Citiraj objavo Pošlji ZS

Stran ni razširjena na resolucijo zaslona...je fiksne širine. Stran se v firefox-u in operi prikazuje ok, v IE pa je morda kaj napak, ker nisem pretiroma testiral v temu brskalniku. Bi bilo še pa fajn vedet za koga, ki uporablja linux, če je vse ok.

Rožice pa bomo probal zrihtat čez vikend v obliki dodatne teme. 

tesho

tesho
Št. sporočil: 6
Regija: Štajerska
Datum objave: 17.10.2007 15:53:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

sej prejšn forum je bil tud v slovenščini. men sam ne gre u glavo ko smo prvič spreminjal domeno je bla na forumu anketa ktero domeno bi imeli in smo pač z večino izglasovali http://www.tarok4.com. tukaj je pa prišlo do spremembe in v domeni ki je debilna potem kr z neba je pala ta združitev ENKA pa kr Pomešani smo z nekimi uporabniki pod 10 let. uglavnem vse se je spremenilo pa ni blo potrebno nebnga mnenja, vse lahko en počne z svojo voljo, a za domeno smo pa tko kompliciral in dal anekto, pa da ne govori o userbarih, smo mel tud anketo.

tak da kdo reče da mu je zdej tole všeč kar je ratal s tega mislim da v rit leze vodilnim in se kr neki boji.

Zame je itak @Gregor car on je res največ naredu za ta tarok, in lahko mu samo rečem kapo dol, sam kaj se pa zdej počne z rezultatom njegovega dela, zdej je pa ena sama komercializacija.

pač spletna stran z veliko uporabniki več denarja iz banerjev in iz ostalih stavri samo to je bil point te naše spremembe.

lp 

snejbi

snejbi

Datum objave: 17.10.2007 16:03:38 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pridi še kdaj kako igro taroka odigrat, tešosmile))