Sej jst bi tud... Zimska svežina se je že začela, in je prov da se tud portal mal osveži ![]()
Ampak - jst sm navajen, da je boljš ne met prevelikih pričakovanj, ker si potem samo razočaran....To me je življenje naučilo.
čudovito, pravljično, zimsko idilično.....ZAHVALJUJEM za pozornost, bravo RiLe kako malo je treba, da smo v stilu, hvala ti

sam še zmerej bom nergala, težila...če ne mi vsi otopite in postanete "prozorni"
približno tko kot sem bla uslišana za decembrsko spremembo, bom zdej nergala za povratek...namreč: danes je svečnica, 2. februar in vsi zagrizenci pospravljajo jaslice in novoletne okraske nazaj na podstrešje, če to niso storili po sv. 3 kralih.....in ker jest sicer v Kralje ne verjamem, prosim Prince, da umaknejo tele smrekce, božičnice in ostalo bunkice navlako....lohk pa ostanejo snežinke, mraz je glih pravi....
sam resno me vzemte in preoblecte portal tko, da ne bomo več gledal tehle darilnih paketkov in nam raje kako drugo darilce uredite skupaj z obljubami...bomo vsi zadovoljni ko se uredi, še pentljco zavežem če je treba...
Mislim, da bi rabili dodati k taroku še pikolo...
Ne vem kolikim je ta igra znana ampak mi smo jo vedno igrali + malo popestri licitacijo...
Če je bil predlog že dan, se opravičujem, ker se mi ni dalo brati 14 strani.