Prijava

Posredovanje adminov in moderatorjev

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 16.01.2009 13:41:53 Citiraj objavo Pošlji ZS

je prav tako.....da si jo uničla, temo mislčm, sam sm bla tok nervozna da nism vedla kam nej tega ku....acku...ac vtaknem.....mn jih je bl se bomo znajdlismile)

1tan

1tan
Datum objave: 16.08.2009 16:28:47 Citiraj objavo Pošlji ZS

vsekakor bi želela bit\' seznanjena kje in vsled čemu sem naredila napako včeraj, da mi je bil post brisan....ker popoldne nisem bila prisotna( uživala sem v Ankaranu) in ne vem kdo izmed vas je takrat v rdeče svetil in kdo brisal in komu je bil prispevek kamen spotike....se morem pač pozanimat, da vem kaj smemo in česa ne smemo.

1tan

1tan
Datum objave: 25.08.2009 17:18:37 Citiraj objavo Pošlji ZS

malo me presenečate po vsej moji aktivnosti......na zgornje vprašanje nisem dobila niti javni odgovor niti zasebni....kaj vas muči....a se po novem brišejo posti kar tako zarat\' lepšga al je biu tehten razlog.....sej če ne veste kdo je brisou, sem dognala sama....100% sem....je pa stvar posameznika, najlepš je pa rep med noge stisnt.....se mi pa ne zdi fer, da je ostala tišina.....

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 26.08.2009 11:44:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hh tanči, tko bom reku.. če je bil tvoj prispevek zbrisan (to ponavadi pomeni da je neprimeren za moderatorje foruma) in tako veš da tega ne pišeš več. Zdej se moderator / administrator, ki je brisal tvoj prispevek se tudi sam odloči če obvesti ali pojasnjuje zakaj je to naredil.

1tan

1tan
Datum objave: 26.08.2009 11:53:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

vse razumem in več kot jasno mi je.......vendar pojasnjujem: bila je sobota, za marsikoga prost dan, pa je bil praznik in če bi padu med tednom, bi bil to dela prost dan za vse! in zdelo se mi je smotrno da v temo....zgodilo se je....pojasnim od kdaj in zakaj ga imamo......da je Marija sicer lahko brezmadežno spočela-tudi meni ni jasno, da pa je zato k je bla v "nebovzeta" za vse smrtnike frej, je bilo pa prav da sem tekst čisto kratko izpisala iz Wikipedije .....je pač tko in tko sem razumela. če smemo o vseh šunkah, pirhih, adventnih venčkih, đamijah in minaretih govorit in pisat, kar je na forumu tudi odprto, sem bila mnenja, da je tudi to "na mestu"....pa očitno ne v e-mestu.

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 26.08.2009 13:22:42 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ne vem kaj je pisalo tako da težko pojasnim, je pa možno da je prišlo do pomote.. se bom pozanimal.

Posredovanje adminov in moderatorjev