Prijava

Potrditev izbrane karte

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 10.12.2007 20:19:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

jest sm proti študiranju te zadeva, zguba časa in energije...res. Vse delam z miško, sem hitra (lahko povejo igralci v veliki paleti, ki z njimi igram) ....kdo bo zdej še na pomični polici, kjer imam tipkovnico ISKAL tipko enter...

metty

metty
Št. sporočil: 1667
Regija: Dolenjska
Datum objave: 11.12.2007 08:42:47 Citiraj objavo Pošlji ZS

mislim, da bi si folk moral prej ukinit miljon motečih faktorjev med igro, kot so npr. surfanje po netu, čvek prek msn, downloadanje, gledanje tv, tel. pogovore, lakiranje nohtov, bla bla bla bla... to bi najbolj pohitrilo igro, da sledenja igre niti ne omenjam

@tan: kolkor razumem, je ta predlog mišljen kot dodatna opcija, izbira, tko da boš še zmer lohk klikala wink

Things don´t change. We (can) change!

poljcancan

poljcancan
Št. sporočil: 4986
Regija: Štajerska
Datum objave: 11.12.2007 09:24:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

tako j metty ko se igra se igra ne pa manekira.................................

KAR JE DOBRO, NI SLABO

Chief

Chief
Št. sporočil: 1139
Regija: Dolenjska
Datum objave: 11.12.2007 15:37:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

tako je metty (in 1tan), to sem mislil kot dodatno opcijo. Lahko klikaš polega tega pa tut stiskaš enter.

Ej rile, kaj pa za licitiranje in kontre? Bi blo fajn če bi bil knof že v osnovi označen, tak da sam stisneš enter in se šiba dalje. 

anitka

anitka
Št. sporočil: 1836
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 11.12.2007 22:13:31 Citiraj objavo Pošlji ZS

metty je rekel:

mislim, da bi si folk moral prej ukinit miljon motečih faktorjev med igro, kot so npr. surfanje po netu, čvek prek msn, downloadanje, gledanje tv, tel. pogovore, lakiranje nohtov, bla bla bla bla... to bi najbolj pohitrilo igro, da sledenja igre niti ne omenjam

@tan: kolkor razumem, je ta predlog mišljen kot dodatna opcija, izbira, tko da boš še zmer lohk klikala wink

ojejejejeje =)))) sej tut če se po msnju pogovarjaš oz. delaš še kkšno drugo stvar si lahko hiter itp itp wink a ne a ne a neeeeee ? =))) PoljubPoljub

AniTka ** dA ** FuCk ** RitKa

poljcancan

poljcancan
Št. sporočil: 4986
Regija: Štajerska
Datum objave: 12.12.2007 10:26:41 Citiraj objavo Pošlji ZS

to je res da lak zraven vseh drugih opravil še dovolj hitro klikaš sam dvomim da pol točno veš kaj se med igro dogaja

KAR JE DOBRO, NI SLABO

Potrditev izbrane karte