Prijava

Povezave

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 22.04.2009 14:58:49 Citiraj objavo Pošlji ZS

ja sej ikonce zastopm, pa nimajo veze....pod zabava in povezave.....znotraj povezav mislm na ureditev bolj pregledno

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 22.04.2009 15:15:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

Se pravi, če gledaš dostop s foruma?

Ja to bodo pa tehničarji bolj vedli odgovort, ker trenutno so povezave pod samostojnim jezičkom in se na forum prenesejo zgolj z namenom komentarja, tematsko se jih v forumu ne da urejat ali prestavljat, bi bilo pa vsekakor dobrodošlo.

1tan

1tan
Datum objave: 24.09.2009 15:21:49 Citiraj objavo Pošlji ZS

zdej vidm, da je snejbi pps dodala v čudovite živauke......men ste oblubil že zdavnej en knofk, da bom tut jest pps lohka limala, a se spomnte...debate o tem.....a kaj zdej čakamo?....tan bi mela knofk, no.....

\"\"

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 24.09.2009 16:02:57 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan je rekel:

...da bom tut jest pps lohka limala...

Sej gre, probi na "shrani.si" neki spravt, v sporočilo napišeš "kr neki" (npr. bucibuc, tko ko jest\"Nasmeh\") pa potlej označiš ta bucibuc in klikneš na verigo ("Vstavi/uredi hiperpovezavo"wink in v okno "url naslov" skopiraš naslov (un http://) - ni tko ajnfah, ni pa (pre)težko (najbrž)...

Ok no, jaz sem nalimal navadn jpg, po istem kopitu lahko limaš tut pps-je pa kak filmčk tut (teh sicer še nism sprobu) - pa opcijo maš tut, a se ti povezava odpre v novem oknu al v istem (globok zadihej, si vzem cajt pa mal stestiraj\"Pomežik\")

bucibuc

//24.9.2009 16:05:42 uredil Gustaf

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan
Datum objave: 24.09.2009 21:12:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

preveč kompliciran...sm jest to že zdavnej probala z uno ketnco ikone..."vrh" mi je sledil...vse sm zmuvala...ne deluje, slikca še, ne pa priponka iz meila v pps obliki....a da jokam...\"\" ne bi no....prosm knofk, k ste mi ga že zdavnej obljubili \"\"

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 24.09.2009 22:25:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

glede na riletovo zaposlenost bo najbolš, da se naučiš tako kot smo ti že parkrat opisali