Žal so se zopet pojavili razdiralci miz in padalci! Primer ,imel sem karte za valata pa me Drtimen izloči iz igre, po menjavi kart! Ampak tu kaj dosti ne moremo!
Dominic Drtimen uporabniško ime na tem portalu ne obstaja, tako da za kakršnokoli preverjanje, bo najprej potrebno zapisati točno uporabniško ime uporabnika, sicer nimamo nobenih možnosti. Prosim tudi, da se to navede v primerno temo, ker če bomo tole temo (kjer naj bi se nahajali predlogi za prenovo) zasmetili s trenutnimi težavami, bo postala nepregledna.
Igi69 - hvala za ideje, pripravljamo nova pravila, ki bodo v skladu s Tarok zvezo Slovenije, tako da verjetno pride do kar nekaj sprememb. Vendar najprej želimo odpraviti težavo s štekanjem, saj ima kar nekaj igralcev težave. Hvala za lepe želje ![]()
Še par idej, ki sem ju prejel:
- novo pridruženemu igralcu se brišejo radlci.
- Povzetek igre in napovedi se naredi tudi v zvočni varianti na začetku vsake igre
- admin mize vnaprej določi število rund, v kolikor pa se igra neomejeno, pridobi možnost kreiranja "škis runde"
aha bom preveril, če še vidim, nekaj potobnega je, ma tudi slikico truplo, ki razpada
Dominic Drtimen uporabniško ime na tem portalu ne obstaja, tako da za kakršnokoli preverjanje, bo najprej potrebno zapisati točno uporabniško ime uporabnika, sicer nimamo nobenih možnosti. Prosim tudi, da se to navede v primerno temo, ker če bomo tole temo (kjer naj bi se nahajali predlogi za prenovo) zasmetili s trenutnimi težavami, bo postala nepregledna.
Igi69 - hvala za ideje, pripravljamo nova pravila, ki bodo v skladu s Tarok zvezo Slovenije, tako da verjetno pride do kar nekaj sprememb. Vendar najprej želimo odpraviti težavo s štekanjem, saj ima kar nekaj igralcev težave. Hvala za lepe želje
Še par idej, ki sem ju prejel:
- novo pridruženemu igralcu se brišejo radlci.
- Povzetek igre in napovedi se naredi tudi v zvočni varianti na začetku vsake igre
- admin mize vnaprej določi število rund, v kolikor pa se igra neomejeno, pridobi možnost kreiranja "škis runde"pravilno je drtyman
Ne vem, če sem v pravi temi, ampak -
Dogaja se mi, da zapustim mizo, grem v čakalnico, potem me pa ves čas zvočni signal (ding dong) opozarja na - ne vem, kaj? Saj ne sedim pri nobeni mizi!
Zanimivo, prvič slišim. Ima še kdo takšno težavo?