in kako nam tule kaže v štetju....lahko dobimo spet kak namig ali vsaj delno statistiko?

zgrožena sem, sramota in pol nej sam še kdo blekne kero neumesno, da to ne dela, pa da un ne dela, pa da napak šteje, pa še mnogo drobnarij....sram vas je lahko do popka in še čez ...in to naj bo harmonija tarokašev za napredek...da mi tut eden več ne piskne, da v igri karkoli ne štima!!!
1 tan daj ti malo zadihaj pa bo vse lažje-Ne moreš metat vse povprek v isti koš.Tudi mi smo spremljali statistiko podatkov-te si tudi dobila(upam),kdaj se bo pa kaj spremenilo pa res že čakamo vsi-Tale zvonec bi se pa upam že lahko aktiviral-da saj vemo pri čem smo-u glavnem 1TAN malo prišparaj živce pa bo lažje zate ,tako kot za nas-lp
1 tan daj ti malo zadihaj pa bo vse lažje-Ne moreš metat vse povprek v isti koš.Tudi mi smo spremljali statistiko podatkov-te si tudi dobila(upam),kdaj se bo pa kaj spremenilo pa res že čakamo vsi-Tale zvonec bi se pa upam že lahko aktiviral-da saj vemo pri čem smo-u glavnem 1TAN malo prišparaj živce pa bo lažje zate ,tako kot za nas-lp
naj te pomirim, da zelo globoko diham, celo preveč za ta portal in potem se najdejo eni taki kot ta moment ti, da me mirite...ko boš ti tolko časa prisoten kot jaz, boš že razumel mojo gornjo kritiko. Vedno se najde k'ter bambrbum, ki modruje in soli pamet drugemu, ko pa je potrebno kaj ukrenit, naredit, spremenit, ni o takih ne duha ne sluha. Na bruhanje mi gre, ko imate toliko za povedat takrat, ko vas nihče nič ne vpraša...ko pa je potrebno za dobro vseh spremeniti stvari in jih izboljšati, ste pa "mudonje" tiho in se poskrijete ko zajci. Ob navedbi nagy-a da prispevamo le trije ali malček več nas podatke, je razumljivo, da mi je zavrela kri! Me zanima kaj si ti doprinesel k temu, razen tega, da mi še ti zdej sereš po živčkih....zamisli se malo in namesto tega, da tule kvasiš, beleži raje kralje v igri, pa še kej drucga.
Tko, priznati moram, da sem se tega mini projekta lotil zgolj zato, ker sem imel poln kufer žene in njenega godrnjanja. Dihanje včasih sploh ne pomaga. Posledično se povsem strinjam s Tan - folk stalno nekaj teži, takrat ko pa je treba nekaj minimalnega prispevati, da bi se zadeva vsaj raziskala ... jasno vsi izginejo.
1Tan, Tehtnica, Snejbi in CirilS so edini, ki so poslal podatke. Nikastika je tudi prispevala, čeprav manj kot ostali (a se je vsaj oglasila). Vsi imajo drink v dobrem.
Kakorkoli že, vmesni rezultati;
| Članski | Beta | |||||
| Odprt talon | 1711 | 182 | ||||
| Zaprt talon | 320 | 26 | ||||
| 1 kralj | 481 | 28,11% | 40 | 21,98% | ||
| 2 kralja | 77 | 4,5% | 8 | 4,39% | ||
| 3 kralji | 6 | 0,45% | 4 | 2,19% | ||
| 4 kralji | 0 | 0 | ||||
| Zaruf | 232 | 13,56% | 16 | 8,79% |
Torej, povzetek (podatki so zaokroženi):
kot prvo, vzorec ni reprezentativen, premalo število iger; čeprav imamo na grobo 10x manjši vzorec pri beti, pa je razmerje po moji oceni realno; to je subjektivna ocena, ki jo bodo potrdili ali ovrgli podatki (če jih bo kdo blagovolil prispevati).
Pri članskem taroku je 33% možnosti, da se kralj(i) pojavijo v talonu, kar vodi v dobrih 13% zarufov.
Pri beti je 29%, da se kralji pojavijo v talonu in to vodi v slabih 9% zarufanih iger.
Kakorkoli že, podatkov za zanesljivo primerjavo pač ni dovolj.
Ampak, vseeno - vsem želim en lep večer ![]()