hudobnica,
lepo sem ti napisal, izberi si soigrlaca, izberi si število iger, izberi si čas, brez pisanja ...
pa gremo.
ti si se pol ustrašila. kaj se mene tiče, moja ponudba še vedno velja.
p.s. se spomin, da sem ti enkrat dal pal kontric in si padla, in potem, ko sem ti še dal kontro na 3, ti meni napišeš: " a ti si deformiran ?" in pol praviš, da imam jaz težave. raje ih išči pri sebi in boš s časom veliko bolj srečna, če jih boš seveda spucala.
najlubši moj slovenac10,
saj jaz tudi govorim izključno iz osebnih izkušnjah steboj.
lepo ti napišem, da mi vrneš tarok ko ti ga pokažem, in ti meni: ne pametuj
lepo ti napišem, da mi vrneš barvo saj igrava skupaj: in ti meni: ne filozofiraj
lepo ti napišem, da ne odpiraš novo barvo od zadaj: in ti meni: kaj misliš da si bog
ne, res nisem bog, vem pa nekaj kaj ti ne veš, in vem, da se nočeš poslušati in niti sam preveriti.
in potem že sklepaš. da se imam za boga ter da ostali dobri igralci, ki so enako kot ti slabi v obrambi in si mislijo, da so dosegli vrh, nočejo z menoj igrati, ker se imam za boga, ter da je nekaj narobe z mano in mojim karakterjem.
žal, nič od tega, preprosto si se odločil, da si bog, da veš vse in da se nimaš kaj za naučiti, če pa bi ti kdo svetoval, potem je ta avtomatično bog in ima težave s karaterjem.
slovenec10, jaz se skoz učim, imam 100,000+ iger kako je to možno, če noben noče z mano igrati???
da bi vsaj mogoče knjigo od Simona Jeriča prebral, bi vedel, zakaj ni dobro odpirati novih barvo od zadaj, predvsem pa ne zadnjo barvo. ampak ne, Slovenec10, je najboljša možna verzija Slovenca in se nima tu kaj za izboljševati.
daj si samo posloži med seboj karte, dva zadnja štiha - sami herci
na primer:
igralec: kralj, kaval
branilec1: dama, platelc
branilec2: fant, platelckdo mora barvo odpreti da bo najbolj neugodno za igralca?
vidiš zelo preprosto, brez pametovanja in filozofiranja, a žal 99% super dobrih igrlacev na e-mestu tega ne ve v praksi!!
če bi si vsaj uvod prebral v omenjeno knjigo bi vedel, kaj je motiviralo avtorja, da jo napiše
lepo branje ti želim!
Saj bi lahko odgovoril, pa ne bom, ker s tabo pač očitno debata poteka v nedogled. Tudi s tem kažeš svoj karakter. Pametnejši odneha, over and out.
no dr. , prof. ing. taroka G. kru 29, danes ob 17. 45 imam čas za igro, edini pogoj je 90 iger, brez komentarjev in nakladanja v prazno. te rada ima -hudobnica
hudobnica,
sori nisem videl, ampak glede na to, da vsak dan igram se bova že najdla.
pogoje seveda sprejemam ![]()
najbrž bom danes zvečer gor za jutri pa še ne vem. ti sporočim na forum ![]()