Prijava

Rufanje

Chief

Chief
Št. sporočil: 1139
Regija: Dolenjska
Datum objave: 22.03.2008 11:19:59 Citiraj objavo Pošlji ZS

Po pravic povedan dobim kar mravljince k vidm da si folk založi rufano barvo. S tem sam seb zbija taroke. Sicer sm tko tut js špilu prec k sm se nauču tarok, tko da je zame tist k si zalaga rufano nekje pr začetnikih.

chucker007

chucker007
Št. sporočil: 6
Regija: Dolenjska
Datum objave: 22.03.2008 12:58:33 Citiraj objavo Pošlji ZS

sj js sm tut enakega mnenja d rufam barvo k jo mam največ u rok, če gre čes gre če ne bom pa taroke zbiju! k drgač jih sam seb zbijaš! če igram 2 pa mdna ja ne bom založu d kare k sm jih rufu namest enga pika pa enga srca k jih bom pol škrt pa bom loh druge krale poberu!

je pa tut fora k igramo tko s prjatli k vejo d zmer rufam barvo k je mam največ. js jih pa zaserjm pa rufam tist k nimam pa se mi je velikrat usral d je na rufano karto nekdo vrgu palčko js pa veselo pobrau kralja+palčko Kul sam to se mi je zgodil bl redko! se pa splača učasih probat! hehe

serbus

poljcancan

poljcancan
Št. sporočil: 4986
Regija: Štajerska
Datum objave: 22.03.2008 13:14:00 Citiraj objavo Pošlji ZS

obvezno vedno rufan barvo ki je imam največ v roki

KAR JE DOBRO, NI SLABO

Booki

Booki
Št. sporočil: 8
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 22.04.2008 22:28:26 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tudi meni ni merilo na vsak način rufano barvo dam pelat. Večina rufam barvo, ki jo imam največ sej pol taroke ven zbijaš. sem pa opazil, da nekateri na vsak način krala dam vozjo.

janez4

janez4
Št. sporočil: 44
Regija: Gorenjska
Datum objave: 22.04.2008 23:44:40 Citiraj objavo Pošlji ZS

Se strinjam z večino glede barve i  zbijanja tarokov, ni mi pa jasno kako lahko en prinese ven barvo ki ima samo eno ( temu se reče da imjo trije minimalno skoraj šest kom barve oz. vsak po dva kom. ) torej bo en že prinesel ven to barvo - razen skoraj barvni valat oz. nap. špica itd.

Garfield

Garfield
Št. sporočil: 474
Regija: Gorenjska
Datum objave: 24.04.2008 18:43:58 Citiraj objavo Pošlji ZS

jst vedno rufam pika zato k pik je najbol.