vse imam zaprto. najbolj je čudno to da je kar naenkrat prišlo do tega...s prvim aprilem
vse imam zaprto. najbolj je čudno to da je kar naenkrat prišlo do tega...s prvim aprilem
vidm da ni nobedn nč napisou....prou bom jest spet na tapeti....sej sm vajena.
Zadnje dni nekaj ne deluje pravilno....včeraj okoli 21.15 smo vsi poadali z miz ko zajci in kar nekaj potrebovali za povratek nazaj. Med aktivnimi nas je svetlo 75 ljudi, kar pomeni, da smo vsi "umrli".
Tole kar pa se dogaja danes, pa tudi ni ničemer podobno. Okoli 20. sem komaj notri prišla.....vsi imamo težave. Napisek rabi 25 sekund da se pojavi, vmes že pozabiš kaj si napisou. Miza je ko iz najbolj počasne variante filma....kartice padajo ko bi jih puhek nosil...osvetljeni napisi licitacija, kontriraj, izberi karto čakajo v nedogled in se ne premaknejo dok si reku keks
)) vztrajni smo kljub vsemu zavzeli mizo...na moji levi Gozdar, na moji desni mana58...gor nad mano so se zamenjali trije ali štirje niki , pozabla sm keri...pa to ni važno. Izguba potrpljenja se pozna, tko počas tut jest ne znam igrat....že dolgo ne pomnim podobne situacije...nenazadnje vmes nism mela knofka ok kljub osvetljeni karti, pol še čez vratca nism mogla in pol so še črke zmrznile....Gotovo se bo pridružil kdo, ki se bo več kot strinjal z menoj....
aja še to....pred igro sem šla pogledat Empyevo in dani-no misco....dragi moji, tako počasi ne mečejo in ne morjo metat, kot bi kartica umes še pod mizo hodila predno se dotakne sredine....in smo obupali....in zaključili za nocoj;