Naj dodam:
5. je proti pravilom, saj v kolikor uporabnik ne krši pravil portala, ga ne smemo brisati brez njegovega pisnega zahtevka ![]()
spotaknila se bom še ob nekatera imena: včasih je veljalo pravilo 4 znakcev...zato je takrat tudi tan morala preiti v 1tan
zdaj pa opazujem vedno več čudaških imen, tudi unih opolzkih, ki premorejo le po tri znakce ali v črkah ali v številkah. Od kdaj je to ponovno dovoljeno in če, bi bilo že zdavnaj na mestu, da nas o tem informirate in podate izjavo kaj je dovoljeno.
Prej so bila drugačna pravila zaradi starega Taroka, ki ni podpirala določenih znakov, z novim Tarokom pa lahko uporabljate vse znake in tudi ti 1tan če bi želela imeti Tan ti lahko spremenim uporabniško ime.
Prej so bila drugačna pravila zaradi starega Taroka, ki ni podpirala določenih znakov, z novim Tarokom pa lahko uporabljate vse znake in tudi ti 1tan če bi želela imeti Tan ti lahko spremenim uporabniško ime.
ja super...sam moti me, da morem sama odkrivat toplo vodo - mar ne bi blo bolj na mestu, da ste nam to vi že zdavnaj sporočili
kar se tiče niknejma pa naj zdaj kar ostane tak kot je, silom prilik in takratne prisile je bil spremenjen in z njim rogovilim po portalu že ves cajt pa tudi navadla sem se ga in uporabniki tudi. Hvala za povabilo spremembe, vendar tan ostaja ena in edina 1tan. 
Prej je bila registracija tako narejena da ko si vpisal uporabniško ime, ki ni ustrezalo pravilnemu zapisu te je portal obvestil za zapisom (Uporabili ste premalo število znako/uporabili ste nedovoljen znak.. itd itd), zdaj te sistem ne opozarja saj ni potrebe. V primeru, da ugotovimo, da kakšnega zapisa ne podpira (kitajskih črk) bomo to ustrezno tudi uredili. Sprobal sem cirilico in deluje tako, da za tiste, ki to uporabljajo je poskrbljeno.
no ko smo že ravno pri znakcih, mi povejte kako je tak dovoljen 嗅ぐ in kako da tak osebek ogovorim v čakalnici in na mizi...zame so to čirule čarule ali drugače - stvor črtic