Z velikim zadovoljstvom in veseljem vam sporočam, da je moj projekt fizike Energija-vir prihodnosti, na natečaju v Bruslju uspel. V tem momentu se še enkrat javno zahvalim za pomoč v angleški prevod – Samo1983 – najlepša hvala!!!
Med 3.542 620 prispevki, smo dobili posebno priznanje slovenski srednješolci, ki smo sodelovali….vsak svoj 16Gb USB ključek.
Vsaka država EU ima izbranih 100 najboljših dijakov oz. projektov, in sama zasedam odlično 73. mesto……bravo tan!!! V septembru bo za vse slovenske srednješolce, torej nas 100, organiziran dvo-dnevni izlet na Dunaj….samih podrobnosti še nimamo.
Pa to sploh ni tako pomembno….pomembno je to, da kljub temu, da sem tehnično mejhn' m'em tip in da mi področje ne leži najbolj, dosegla tisto, česar sploh nisem pričakovala.
( Samo 1983 najraj bi te kr' sabo vzela, brez tebe mi ne bi uspelo, ampak žal si šolske klopi prerasel, si mi pa nesebično in prijateljsko ponudil pomoč….res ti zahvaljujem za prevod )
AniTka ** dA ** FuCk ** RitKa
braaaaaavo tanchi
se vid, da se potrudiš pri vsem, česar se lotiš, čeprav na področju kjer si mim'
že to je pol uspeha..da se pa še dobro uvrstiš....go go go..še tako naprej !
p.s. ksno sacherco nam prinesiii
tooo tanč, trgaš gate :D
si vidu nerč kok se spoprime s šolo, ne pa tko k ...