Prijava

T4 turnir prek spleta - nov zavihek

_marjanca_

_marjanca_
Št. sporočil: 146
Regija: Štajerska
Datum objave: 19.04.2008 22:21:53 Citiraj objavo Pošlji ZS

SRAM VAS BI BILO  KO VAM BI POVEDALA KAJ STE NAREDILI.

NE GLEDE NA TO, DA VODITE TO STRAN.

VODIM PODJETJE PA SE NE VEDEM KOT VI.

ok

sonchica

sonchica
Št. sporočil: 249
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 20.04.2008 00:59:57 Citiraj objavo Pošlji ZS

Moj bog Marjanca, v vseh postih se hvalis, kako zrela, odgovorna, odrasla in sposobna oseba si....spuščas se pa POD nivo najvecjih primitivcev...veš, tudi če stokrat nekaj napišeš in poskušaš prepričati druge (ali morda sebe) ne bo nic drugače, dokler ne boš spremenila svojega pristopa in obnašanja. Vse kar počneš je netenje prepirov in širjenje negativne energije..vsem solis pamet, predvsem se pa zelo neolikano DEREŠ vsepovprek.

Srečni tvoji (so)delavci in poslovni partnerji, čeprav iskreno dvomim, da si kaj več od samozaposlene trgovke ali računovodje (z vsem spoštovanjem do obeh poklicev).

Priporočam obisk kakih toplic, tajske masaže, dobre družbe in kak dober sex..da se bos malo nakuliralaZapečaten

//20.4.2008 01:04:39 uredil sonchica

...hate to love me..or love to hate me...

NeroX

NeroX
Št. sporočil: 1380
Regija: Celjska
Datum objave: 20.04.2008 01:42:57 Citiraj objavo Pošlji ZS

sonchica je rekel:

Moj bog Marjanca, v vseh postih se hvalis, kako zrela, odgovorna, odrasla in sposobna oseba si....spuščas se pa POD nivo najvecjih primitivcev...veš, tudi če stokrat nekaj napišeš in poskušaš prepričati druge (ali morda sebe) ne bo nic drugače, dokler ne boš spremenila svojega pristopa in obnašanja. Vse kar počneš je netenje prepirov in širjenje negativne energije..vsem solis pamet, predvsem se pa zelo neolikano DEREŠ vsepovprek.

Srečni tvoji (so)delavci in poslovni partnerji, čeprav iskreno dvomim, da si kaj več od samozaposlene trgovke ali računovodje (z vsem spoštovanjem do obeh poklicev).

Priporočam obisk kakih toplic, tajske masaže, dobre družbe in kak dober sex..da se bos malo nakuliralaZapečaten

//20.4.2008 01:04:39 uredil sonchica

bejbika podpis smile

Força la Furia Roja

ilusion

ilusion
Št. sporočil: 238
Regija: Primorska
Datum objave: 20.04.2008 08:26:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

hmmmm....prebiram in si mislim svoje...kot večina, ki nas sploh ne razume, kaj se tukaj dogaja...ampak ok! rada sem igrala na turnirjih, upam, da bom še! ne razumem pa nekaj! menda se vse briše, marsikaj se ne dovoli, edino -marjanci- je pa dovoljeno! za vraga! ! zakaj pa to ne brišete? ? dovolite eni osebi, na pol pismeni, da se tukaj izživlja?? na popolnoma vse ima komentarje , totalno nevmesne! in to dovolite!! evo!!  to pa jaz ne razumem!

ilusion 

Chief

Chief
Št. sporočil: 1139
Regija: Dolenjska
Datum objave: 20.04.2008 11:19:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

Jah to pa une upraš k majo kaj zbrisano ...

Pa DOST TEGA ker drugače bo še tole zakleneno, ker če js začnem odgovarjat na tele poste ... hihi 

ilusion

ilusion
Št. sporočil: 238
Regija: Primorska
Datum objave: 20.04.2008 11:51:51 Citiraj objavo Pošlji ZS

zakaj se pa ti oglašaš? kdo si ?

T4 turnir prek spleta - nov zavihek