Pozdravljeni, instaliral sem javo in flashplayer na tablici preko trgovin play, vendar mi ob igri tarok vseeno napiše, da potrebujem flash player in ga ne morem inštalirati tam, ker podpira samo windowse itd... vglavnem ni za android..., sprašujem če komu deluje na androidu in kako mu je uspelo to izvesti :D
LP in hvala za komentarje
brane13, meni se pa zdi, da je brranc želel vedeti nekoliko več kot le to, da ti tarok na tablici dela... Le postrezi mu še s kakšnim podatkom več (kater OS imaš, te je kaj podhebavalo pri dodajanju tarok aplikacije med tebi najljubša opravila itd.)
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
Sedaj si naložim fierfox brskalnik vendar se mi vsakič po 12 igrah sesuje. Kako igrati tarok na tablici. Hvala za odgovore
brranc lahko malo opišeš kako se "sesuje" - kaj se zgodi? Zmrzne igra in ostalo deluje normalno? Zmrzne brskalnik (firefox) in ga moraš zapreti?
hej....
vsi ki imate probleme z igranjem taroka preko androida-vse kar morate naredit je it v trgovino play in naložit PHOTON FLASH PLAYER AND BROWSER-ta brskalnik predvaja flash player brez da bi si mogli naložit adobe flash player vtičnik.torej naložit....pa gasa igrat....
LP