Zdravo.
Imam težave pri igranju taroka. Ko vstopim v igro, se namesto imen izpišejo šifre, v kolikor uspem se pridružiti mizi, pa svoj kart ne vidim.
Včasih lahko odigram nekaj igre preden pride do te napake, trenutno pa že v samem štartu.
Posodobil sem tako Adobe Flash Player, kot Java. Uporabljam sisem WIN 8.
Hvala na pomoči
Torej še enkrat - začasno lahko odpravite težavo takole, potem preostane samo čakanje, ker ni odvisno od nas, imajo vse strani podobno težavo:
http://e-mesto.si/novice/poglej/395
Ja, res je kar je napisal Mladen, kreatorji firefoxa so zaštrikali, vse strani, tudi igrice na facebooku imajo težave
dodala bom še : kako aktivirati flash v mozilli
https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/enabling-flash-player-firefox.html#
PLP - prav lepo pozdravljeni. 
Sama sem si stvari tako zakvačkala, da ne morem več na članskega. Ko sem na jedvatejade inštalirala chrome (Sem računalniško 1/4 pismena stara teta.), me ni sprejel kot valatko. Tako sem odprla nov nick valatkica, sedaj pa na chromu ne morem do članskega. Na F. pa tako ne morem igrati.
Nujno rabim inštrukcije kako preko chroma priti z novim nickom na članskega. 
Lp, valatko/valatkica
Čuj ti, očitno si imela v firefoxu geslo kar shranjeno v spominu. Je možno, da si ga pozabila?
Zapri vse dol, resetiraj (se pravi ugasni in prižgi ) računalnik in se, če poznaš geslo za valatko, probaj še 1x prijavit z valatko.
Če ne bo šlo ti še vedno preostane menjava gesla na starem niku.
Kar se tiče dostopa z novim nikom ti bodo pa administratorji odgovorili ![]()
ps. : lahko pa probaš aktivirat flashplayer kot sem opisala v prejšnjem postu
Snejbi, mi je Veljko dal novo geslo, a mi ga ne omogoči vpisati. Firefox mi ne dela za tarok, na Chromu pa me pod starim nickom ne sprejme, češ, da je pod tem nickom, elektronskim naslovom že nekdo drug. Zato sem morala iti noter po drugem e-mailu. tako, da mi je edina rešitev, da mi administrator pokloni članski tarok na novi nick in geslo. Ko mi je dal novo geslo za stari nick, me verjetno ni razumel, da mi ga na Chromu ni sprejelo.
Hvala za pomoč. Bom še 1x razložila Veljku kje imam problem.
Lp, Nadja