dani noben ti ni ukradu nicka.. je napaka med povezovanjem z igro in portalom.
ojoj ja no tega sem se bal da bo tko izpadlo.. če mene kdo vpraša talo še vsaj 1 mesec ne bi smel bit očem vidno ampak ni kej, zlobni jeziki so bli že mal dosadni pa sem reku, ok pokažem izdelek sam to je sam slab napovednik za naprej.. tole je 16% tistega kar bi moglo bit oz. je planirano, tako da bo to še nekaj časa trajalo da se vse uredi.
errorji so bili danes okoli 14 ure baje odpravljeni, če se še pojavljajo, prosim javite
uporabniška stalna verzija se bo odpirala v novem oknu
ali lahko kdo pove, če so pri igri v 3 kake posebnosti? namreč ko smo dopoldan igrali je bila slika takale:
s tem, da je bero odprl igro na mizi za 3, druga sem pristopila jaz,in tretja aneri51
janez_k sploh ni bil igralec v igri in v čakalnici smo ga opazili da je čakal na drugi mizi
tu na rezultatu je tudi vidno, da ga ni na displayu, pač pa se moje ime pojavi 2x, enkrat z rezultatom, enkrat brez
prav tako je aneri51 rekla, da janeza sploh ne vidi na mizi, bero pa ga je videl
še kdo med vami s takimi problemi?
ja meni se je včera dogajalo popolnoma isto-bili smo na mizi za 3 -Nemeza, moja malenkost in še igralec katerega nick sem pozabila
nasproti mene pa je sedela še mana 58, ki pa sem jo videla samo jaz-ostala dva ne-moje ime pa je bilo desno zgoraj izpisano 2x-enkrat z rezultatom, enkrat brez, tako da sem mislila najprej da sedim na mizi za 4.
Se pridružujem mnenju Rjane, da so črke premajhne-malenkost povečati font prosim (za nas tačorave
). Ravno tako smo ugotavljali, da se ne vidi št.odigranih iger.
Ali bo možnost firbcanja po mizah (kot pri starem)?
Mize zginejo ko so polne.
zaenkrat toliko
lp