danes sem igral tako berača, kot barviča, tako da se oboje da igrati, je pa res da igre berač ni navedeno med zgoraj navedenimi igrami (trula, pagat, kralji, valat ...). Sem pa opazil en hrošček, ki ga doslej še nisem - če dam konto igri ali kakšni drugi napovedi, pod kontro nič ne napiše (sicer konto na koncu šteje, ampak nič ne napiše kontra pod napovedmi; pa ikonca kontra obstaja).
Meni je zdej začel delat in po treh dneh igranja morem reči, da sem kar zadovoljen. Seveda je še nekaj napak, ampak ko bodo te "pošlihtane" bo zadeva vsaj za moj okus TIPI TOPI. Imam pa še nekaj hroščekov za prijavit, oziroma določene predloge in sicer: ena napaka je, da ni možne napovedi berača (nisem siguren, vendar mislim da v pravilih taroka v 3 berač tudi obstaja, čeprav ga v 99% pade&scaron

. Potem je en velik hrošč, da lahko pri klopu pagata vržeš ven, makar je tvoj zadnji tarok in ni bil izbit (normalno ga lahko vržeš ven, da se ga znebiš, ampak to ni po pravilih). Potem bi bilo zelo lepo tudi, če bi pri začetku igre bil zvočni signal, tako kot je pri taroku v 4 (zakaj - ker se nekdo prijavi in ko čaka še na druge, gre vmes še kaj pogledat na internet in potem ne ve, da se je miza že začela). Pa še mogoče to, da bi bolj na veliko pisalo kdo je na vrsti da vrže, oziroma odpre igro, kajti tukaj so trenutno veliki problemi (veliko čakanja, ker se pozabi vržti prvo karto in vsi čakajo kdo bo odprl igro).
Toliko trenutno z moje strani. Če pa še kaj opazim pa seveda javim.
Lepo se imejte in lepe igre!