Prijava

Težave z novim TIII-TIV, BETA verzija

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 20.10.2009 19:03:39 Citiraj objavo Pošlji ZS

opazila sm novo opcijo: 0 igraj 0 opazuj

vendar unle opazuj razen tega, da ti da "vidne igrane mize" noče drugač trznt, al jest ne znam notr\' prid\'t

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 20.10.2009 21:10:01 Citiraj objavo Pošlji ZS

trenutno je samo opcija opazuj, da se vidijo igralne mize, ne moreš pa še vstopit v igro..

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 21.10.2009 11:32:05 Citiraj objavo Pošlji ZS

IE, WINDOWS XP, TAROK V 3

1. snejbi: nimaš več težav zgleda
    mojstr: ne, ne, zdej mi pa dela
    mojstr: sem že parkrat igral v tri in mi je všeč
    snejbi: verjetno je bila samo osvežitev strežnika
    mojstr: je še nekaj hroščkov sicer, ampak ko bo vse poštimano bo res DOBRO
    snejbi: ker še velik delajo na bazi
    snejbi: ja bo smile
  2. mojstr: pa monda če ujamše nič ne piše
  3. mojstr: pa mislim celo če narediš tihega pagata ko igra nekdo drug, tudi ne piše dol .....
  4. nepregledna statistika snejbi: a mi je trulo pisal
    mojstr: mislim da pod bonus to piše, ampak piše samo bonus in ne veš kaj bi naj to bilo
    mojstr: to je še en hrošček
    mana58: so že zrihtal
    mojstr: snejbi, vidiš jko ti trulo sam pod bonus upošteva
    snejbi: ja
    mojstr: nič ne napiše trula, ampak samo bonus
    mojstr: tak da to tudi ni glih najboljš
    snejbi: prej sm mela jz tri zdej mana, pol dela...
    mojstr: zgleda da so to iz dans na juter popravl
    snejbi: ja
    mojstr: oziroma iz včeraj na danes
  5. karte iz talona naj uvrsti med ostale ker pride drgač do zmede pr zalaganju!
  6. še vedno se vidi pogovor ko greš na drugo mizo ali ko se vrneš v čakalnico

//21.10.2009 11:34:36 uredil snejbi

//21.10.2009 11:35:32 uredil snejbi

mojstr

mojstr

Elitni član Št. sporočil: 18
Regija: Štajerska
Datum objave: 21.10.2009 19:10:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

Meni je zdej začel delat in po treh dneh igranja morem reči, da sem kar zadovoljen. Seveda je še nekaj napak, ampak ko bodo te "pošlihtane" bo zadeva vsaj za moj okus TIPI TOPI. Imam pa še nekaj hroščekov za prijavit, oziroma določene predloge in sicer:  ena napaka je, da ni možne napovedi berača (nisem siguren, vendar mislim da v pravilih taroka v 3 berač tudi obstaja, čeprav ga v 99% pade&scaronwink. Potem je en velik hrošč, da lahko pri klopu pagata vržeš ven, makar je tvoj zadnji tarok in ni bil izbit (normalno ga lahko vržeš ven, da se ga znebiš, ampak to ni po pravilih). Potem bi bilo zelo lepo tudi, če bi pri začetku igre bil zvočni signal, tako kot je pri taroku v 4 (zakaj - ker se nekdo prijavi in ko čaka še na druge, gre vmes še kaj pogledat na internet in potem ne ve, da se je miza že začela). Pa še mogoče to, da bi bolj na veliko pisalo kdo je na vrsti da vrže, oziroma odpre igro, kajti tukaj so trenutno veliki problemi (veliko čakanja, ker se pozabi vržti prvo karto in vsi čakajo kdo bo odprl igro).

Toliko trenutno z moje strani. Če pa še kaj opazim pa seveda javim.

Lepo se imejte in lepe igre!

mojstr

mojstr

Elitni član Št. sporočil: 18
Regija: Štajerska
Datum objave: 22.10.2009 13:45:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hojla,
danes sem igral tako berača, kot barviča, tako da se oboje da igrati, je pa res da igre berač ni navedeno med zgoraj navedenimi igrami (trula, pagat, kralji, valat ...). Sem pa opazil en hrošček, ki ga doslej še nisem - če dam konto igri ali kakšni drugi napovedi, pod kontro nič ne napiše (sicer konto na koncu šteje, ampak nič ne napiše kontra pod napovedmi; pa ikonca kontra obstaja).
LP
mojstr je rekel:
Meni je zdej začel delat in po treh dneh igranja morem reči, da sem kar zadovoljen. Seveda je še nekaj napak, ampak ko bodo te "pošlihtane" bo zadeva vsaj za moj okus TIPI TOPI. Imam pa še nekaj hroščekov za prijavit, oziroma določene predloge in sicer:  ena napaka je, da ni možne napovedi berača (nisem siguren, vendar mislim da v pravilih taroka v 3 berač tudi obstaja, čeprav ga v 99% pade&scaronwink. Potem je en velik hrošč, da lahko pri klopu pagata vržeš ven, makar je tvoj zadnji tarok in ni bil izbit (normalno ga lahko vržeš ven, da se ga znebiš, ampak to ni po pravilih). Potem bi bilo zelo lepo tudi, če bi pri začetku igre bil zvočni signal, tako kot je pri taroku v 4 (zakaj - ker se nekdo prijavi in ko čaka še na druge, gre vmes še kaj pogledat na internet in potem ne ve, da se je miza že začela). Pa še mogoče to, da bi bolj na veliko pisalo kdo je na vrsti da vrže, oziroma odpre igro, kajti tukaj so trenutno veliki problemi (veliko čakanja, ker se pozabi vržti prvo karto in vsi čakajo kdo bo odprl igro).

Toliko trenutno z moje strani. Če pa še kaj opazim pa seveda javim.

Lepo se imejte in lepe igre!

Nola

Nola
Št. sporočil: 334
Datum objave: 22.10.2009 16:57:46 Citiraj objavo Pošlji ZS

neuspesno sem poskusila igrati kake trikrat in mislim, da se ne bom vec trudila

vse, kar lahko naredim, je, da odprem novo mizo in napisem kak stavek v chat

ni mi se uspelo h komurkoli prisest ali gledat, kako drugi igrajo

cesa drugega pa na prvi strani tako ni.....

Težave z novim TIII-TIV, BETA verzija