ja ne vem no, staroselci bi pa ja zaslužili en cuker vsake kvatre enkrat, še celo brez tega, da jim jest ideje dajem...res sem prčakvala vsaj tri letošnje online turnirčke (vse lepe strvari so itak 3 - to vemo ) pa se nit ne zganejo nit ne trznejo in kar je zdaj najbolj grozno, prav'jo da neki odzadi delajo, da mi ne vidmo! lepa reč, ko vse tiho je potem bilo.

kar pa se tiče tržno reklamnih podvigou bi lohka v tem cajtu brez nalepk, brez kartic zvestobe, namudril kero poslovno: na primer 500-1000 odigranih en mesec brezplačnega članstva
tko pa še statistike taroka nimamo v levem zavihku, bo mogu kdo drug poteg'nt skriti adut z rokava, ne da moledvam jest za vse nas in čakam presenečenje predolgo, da bom obupala v vsej mladostni zagnanosti še sama....
bi mi lahko dočakali decembrski turnir, predpraznične karte na igralni mizi, tko za dušo in srce.....člani si to zasluž'mo in želimo brez "unih dobrih mož" - teh ne nucamo več, ker smo jih skoraj prerasli, zato pa za darilce poskrbite "vrhovni" - al' prosim preveč za nas vse?

bi mi lahko dočakali decembrski turnir, predpraznične karte na igralni mizi, tko za dušo in srce.....člani si to zasluž'mo in želimo brez "unih dobrih mož" - teh ne nucamo več, ker smo jih skoraj prerasli, zato pa za darilce poskrbite "vrhovni" - al' prosim preveč za nas vse?
Ne prosiš preveč, bo.
Ne prosiš preveč, bo.
kolk' si me razveselil, ko majhno dete, ko dobi prvo igračko in cepeta od sreče....hvala! pa predčasno objavite plane, minimum iger, odigrane kroge, čas igranja itd. - da se znamo organizirati v urniku in osebnih planih.

a veste, jest sm od 15. dalje do konca leta prosta, ker se skupince v vrtcu združujejo, malo zaradi bolezni, malo zaradi praznikov....in me ne bodo nucali...tko, da naj glasno povem - čakam!
bo'te kej organizirali, al' iščete cuclje in flaške zdej 
hm, mm, kaj pa čakamo zdej z razpisom turnirja, glih kar bo gužva ratala in panika zadnjih decembrskih dni....a nep' vi poskrbeli že za malo utripa, takega predbožičnega...