Se opravičujem, kopiral sem napačen link. Zdaj sem ga popravil, tukaj je še enkrat:
Drugače pa lahko za razpisane turnirje vedno kliknete zgoraj na "Turnir" (tretja stvar po vrsti v glavnem meniju).
eh ja...jaz sem si to predstavljala kakšen dobesedno online turnir (soba turnir) s simbolično participacijo (mogoče 5 EUR) - na določen datum, od npr. 15.00-23.00 (škis runda) - miz zamenjaš pač toliko, koliko je prijavljenih - z določenim minimuom iger itd (verjetno preveč zahtevno za vašo razvojno ekipo).....
eh ja...jaz sem si to predstavljala kakšen dobesedno online turnir (soba turnir) s simbolično participacijo (mogoče 5 EUR) - na določen datum, od npr. 15.00-23.00 (škis runda) - miz zamenjaš pač toliko, koliko je prijavljenih - z določenim minimuom iger itd (verjetno preveč zahtevno za vašo razvojno ekipo).....
Ja tudi jaz enako. Tak turnir kot so turnirji v živo samo da bi bil tukaj preko spleta.
razpišite nemudoma poletni turnir, da bo vsaj nekaj popestrilo igralne mize in uredite že tako, da se končno štejejo top3je nekam v lestvico ob zaključku
zahvaljujem za razpisani poletni turnir, ki štarta 9.7. 2016 - bi bilo pa dobro po dolgem času obnoviti izpis sistema igranja za vse tiste, ki ne berejo postov za nazaj.....torej Mladen: pravila koliko na dan in v kakšnem redu, da jih je skupno najmanj 192 odigranih pa je jasno.