Prijava

Turnirji tarok 2017

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 21.07.2017 11:42:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

Predmet te razprave je, da si 99% igralcev vzame tudi po par ur za pritoževanje na forumu in v čakalnici, ne vzame pa si 1 minute, da bi naredili sliko (recimo s fotoaparatom na mobitelu) in poslali po emailu. Nato s tem vzemajo tudi nam ogromno časa, ker jim moramo odpisovati in jih prositi za dokazila in na koncu vsega skupaj smo samo vsi zapravili ogromno časa, naredili pa nismo nič. Ker mi brez dokazil pač ne moremo NIČ. 

To mi je res fascinantno. Kot bi vsak dan hodil na policijo govorit "zdi se mi, da me nekdo hoče oropati, nimam pa nobenih dokazil in ne vem kdo". In bi to počel vsak dan. 

Na celem portalu so točno trije uporabniki, ki pošljejo pritožbe jasno - s sliko, navedbo problema, časom dogodka itd. 

Pa da ne bo pomote - nikakor ne napadam tebe osebno, si še "majhna riba" v primerjavi s tistimi, ki mi redno (na tedenski bazi) pošiljajo na email vedno iste pritožbe tipa "igralec xxy mi je spet rekel, da sem kreten" brez kakršnihkoli dokazil in se vsak teden znova sprašujejo zakaj ne reagiramo (čeprav jim vsakič pošljemo navodila kaj naj naredijo naslednjič). 

Mladen

Mladen

Datum objave: 24.07.2017 21:56:01 Citiraj objavo Pošlji ZS

Zaradi večkratnih kršitev (metanje z mize med igro, zapuščanje igre med igro, žaljenje soigralcev) in prijave s strani razlićnih igralcev, smo blokirali igralca Tarokist2017 in njegove rezultate ne upoštevate več. 

Mladen

Mladen

Datum objave: 02.08.2017 14:38:46 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ker smo bili s strani blokiranega uporabnika tarokist2017 prijavljeni na TIRS naprosamo vse igralce, da nam na email posredujejo:

- slikovni material krsitev navedenega igralca

- datum in uro krsitev navedenega igralca (bomo sami potem nasli dokazila na strezniku)

Veliko dokazil ze imamo, tako da vsako novo bo samo dodano zraven, ker bomo igralca tudi prijavili zaradi sovraznega govora.

No pa da vidimo koliko vas bo sedaj pomagalo, ker do zdaj vas je veliko posiljalo pritozbe glede njega. Pa prosim ne odlasajte, ker imamo 3 dni za odgovor.

V kolikor ne bomo delezni nobene pomoci z vase strani bodo tudi prihodnje prijave podobno tezavnih igralcev obavnavane manj resno.

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 03.08.2017 14:49:03 Citiraj objavo Pošlji ZS

sej ne more'š vr'jet do kam pelje človeška zloba in s prijavo se dokazuje zdaj le "ego potenca" užaljenosti, najbrž nefer igranja itd. Ne čakajte zdaj predolgo vsi tisti, ki ste imeli z njim opravka ...pomagajte z gradivom, dokumentacijo, da se stvar čim prej razreši!!!!!

p.s. kaj pa je pravzaprav TIRS?

Mladen

Mladen

Datum objave: 03.08.2017 17:45:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tržni inšpektorat Republike Slovenije

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 04.08.2017 15:43:06 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tržni inšpektorat Republike Slovenije

ufff hvala za pojasnilo, močno resna zadeva očitno...

Turnirji tarok 2017