Prijava

Vozni park policije

tdii

tdii
Št. sporočil: 2296
Regija: Primorska
Datum objave: 19.01.2008 14:20:48 Citiraj objavo Pošlji ZS

Saj to ni za verjet!!

Na policijski akademiji v Tacnu so tudi uradno prevzeli 65 novih vozil, od katerih je 25 VW Touaregov in 40 Renault Masterjev. Če se ne motimo bo slovenska policiji prva v EU, ki bo za svoje delo uporabljala tako draga vozila. V času, ko najosnovnejša živila za preživetje dosegajo nerazumno visoke cene, slovenska policija oziroma vlada nerazumno razsipa z denarjem davkoplačevalcev, namesto, da bi z njim rešila marsikatero človeško stisko.

Nakup vozil je financiran izključno iz slovenskega proračuna in znaša (za obdobje 5 let) 952.785,00 EUR za vozila znamke VW Tuareg 2,5Tdi DPF in 1.498.872,00 EUR za vozila znamke Renault Master Furgon L1H1P2 Y6, z vključenim DDV.

Jebeš inkubatorje ki jih primanjkuje, jebeš pediatrično kliniko, ... važno da imamo touarege.

Počasi se daleč pride...ujemi me,če me lahko...:P

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 19.01.2008 18:25:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

tdii je napisal: 

Jebeš inkubatorje ki jih primanjkuje, jebeš pediatrično kliniko, ... važno da imamo touarege.

tale zadn stavk se mi najbolj dopade........o inkubatorjih, o novi pediatrični in še čem, se je govorilo in pisalo še takrat ko sem jest "bla čist, čist mejhna"......pa sm zdej že malce zrasla, pa še zmerej nč od tega. Sramota, res. Le kam nas vse to pelje, še mejhn pa kmal še samemu sebi ne bomo več nič verjeli. 

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 19.01.2008 18:34:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

no tele tuarege sem videl ze na slikah nekaj časa nazaj, danes pa celo na cesti.. no če bo to pripomoglo k večji varnosti in bolj učinkoviti policiji pozdravljam njihovo odločitev in nakup.

tdii

tdii
Št. sporočil: 2296
Regija: Primorska
Datum objave: 19.01.2008 18:44:33 Citiraj objavo Pošlji ZS

sej lepo da si optimist....sam dvomim da bo to kaj pripomoglo k večji varnosti in učinkovitosti naše policije... konc koncev je pa to denar davkoplačevalcev ki bi ga lahko bistveno bolje porabili za karkol ki je res v prid vseh državljanov kot pa da se "preseravajo" s takimi avtomobili...

Počasi se daleč pride...ujemi me,če me lahko...:P

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 20.01.2008 18:45:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

mnja, bom še v starih SITih komentirala. Touareg je dost nva zadeva, prvi džip VW, izpeljava modela pa je šla takole sharan-> touran-> touareg.

za to kar kot džip ponuja je izredno precenjen, saj se za dobre 3 mio sit , dobi enakovredno dober džip Land cruiser, ki je utečen toyotin program. in pri enem utečenem programu je dosti manj zagonskih napak...

Ampak... ponudnike očitno izbirajo na natečajih , pa z nekimi svojimi kriteriji, in verjetno Toyota ni imela neke 'dodatne ponudbe', to da renault ponudi zraven še cel kup bonitet je pa itak znano.

Se bom kar strinjala z mnenjem da so si naši policaji fino privoščili.. pa še eno znano krilatico bom uporabla: korupcija pač smile

poljcancan

poljcancan
Št. sporočil: 4986
Regija: Štajerska
Datum objave: 20.01.2008 19:38:09 Citiraj objavo Pošlji ZS

ja ko bi bili tak razsipni z denarjem pri bolnicah in podobnem bi pa bilo prav fino sam zakaj glavn da majo policijo pa vojsko dobro opremljeno

KAR JE DOBRO, NI SLABO

Vozni park policije