Prijava

Vprašanja in pomoč glede portala

neeleysha

neeleysha
Št. sporočil: 2
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 27.10.2007 15:06:31 Citiraj objavo Pošlji ZS

Živjo,

vsakič ko se hočem prijavit, da bi igrala tarok, mi zadeva ne prime in moram vedno poslat zahtevo za novo geslo pa še potem ne prime zato sem kar mal sita tega....sam tarok bi igrala, nč druzga...

a se da kej zrihtat, čimprej prosim..ker prjavljena sem kao, taroka pa noče zagnat??? 

Admin

Admin
Št. sporočil: 2776
Regija: Celjska
Datum objave: 27.10.2007 19:35:25 Citiraj objavo Pošlji ZS

Po resetiranju gesla moraš počakat 2 uri, da se sistem osveži. Potem bi moralo delat.

mladenko

mladenko
Št. sporočil: 1
Datum objave: 04.11.2007 22:50:49 Citiraj objavo Pošlji ZS

zivjo

jst bi sam neki uprasu,

ce hocm it igrt morm dt tm igram pol mi pa napise

uporabnik pa geslo

in se vpism tko kukr mam, pol mi pa napise, da ne ustreza uporabnisko ime al pa velike male crke, ampak jst vse napism tko kukr je treba sam mi sploh noce prjavt 

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 04.11.2007 23:29:33 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ker ste na novo registrirani, čez 2 ure boste že lahko igrali.

zgalc

zgalc
Št. sporočil: 2
Datum objave: 05.11.2007 15:41:37 Citiraj objavo Pošlji ZS

Kdaj bo možno igrati enko. Komaj čakam, da jo bom lahko preizkusil. LP PS:Posodobljena stran se mi zdi super. Kar tako naprej

Admin

Admin
Št. sporočil: 2776
Regija: Celjska
Datum objave: 05.11.2007 18:00:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ne morem nič obljubit. Sicer enka je trenutno narejena vendar še stara verzija, ki pa ne deluje preko brskalnika ampak preko posebnega programa (tečno pri tej verziji je tudi to, da je potrebno nastavljat usmerjevalnik, da stvar potem špila).

Nova verzija je pa v izdelavi. Trenutno sta narejena prijava in odjava ter sobe. Dejanska igra pa še ne. Ko bo čas bom nadaljeval z razvojem.

Vprašanja in pomoč glede portala