Ali pa kot sem napisal, v njegovem profilu v meniju "Uporabniki" in v iskalniku najdeš njegov profil.
naj pohvalim v moji odsotnosti dodatni knofek, tako imamo zdaj v opcijah poglej, izbriši - super čim prej pa uredite še knofek blokiraj pošiljatelja, ker z nekaterimi ne želimo in nočemo imeti opravka. Naj povem, da so mi nekateri "mrhovinarji" moteči in ravno v času moje odsotnosti so mi zopet filali moj predalček. V kolikor "tri-peresno deteljico" zanimajo podrobnosti, sporočite, vam javim preko ZS posameznike, ki mi kalijo moj mir. Kot veste iz preteklosti sem v določenih momentih "zelo iskana oseba" in večkrat "na udaru", zato upoštevajte hitrost pri novem knofku in ga uštimejte čim prej, predno jaz padem v afektno stanje.
ob posodobitvi foruma, ki ga čakam že lep čas ta trenutek takoj in nujno nucam v Zsjih knofek blokiraj pošiljatelja, kar ste že davno obljubili. Dovolj mi je, moja šalčka je to hip polna in se poliva.....to golazen, ki mi sere po predalu želim umakniti, ustaviti, ker očitno nimajo tolko "jajc" da bi to javno popisali....in filajo moj Zs z zdrahami, perverznimi in še kerimi zblojenimi forami...želim mir in prosim, da se ga ustvari nemudoma....da ne bo prišlo do tega, da zaprosim ponovno za nov nik, da bom imela mir na portalu in v igri.
po petih dneh mam predal zmešan in sfilan....takoj mi namontirejte knof BLOKIRAJ POŠILJATELJA, ki ga moledujem že leto dni.....vi pa ko da ste mal nepismeni, mal v odklopu.....jest bom tut ODKLOPLA čist res in zaprosila za nov nik, ker je očitno vsake kvatre tale 1tan na udaru.