Prijava

Zlaganje kart pri igri v živo

Chief

Chief
Št. sporočil: 1139
Regija: Dolenjska
Datum objave: 03.03.2009 17:12:12 Citiraj objavo Pošlji ZS

Čist odvisno od situacije. Za neke povprečne karte, se prav 6 tarokov pa vse 4 barve ponavad tut js podobn zložim kokr je tan rekla, sam ponavad je situacija precej drgačna tko da dejansko vsako igro drgač karte držim v rok.

Garfield

Garfield
Št. sporočil: 474
Regija: Gorenjska
Datum objave: 03.03.2009 18:04:34 Citiraj objavo Pošlji ZS

če so ful lepe jih razdelim kokr je tan rekla. drgač pa tko kokr so natalane. včas se delam da jih razvrščam, ubistvu sam premešam premešano :D in vlečem enkrat z leve drugič z desne isto barvo.

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 03.03.2009 18:22:51 Citiraj objavo Pošlji ZS

Haha, zanimivo, garf... Ponavadi imam takole: črno-rdeče-tarok-rdeče-črno, samo ste mi dali za mislit; da eni gledajo in opazujejo še karte, od kod jih vlečeš?\"Presenečen\" Dobr, včasih tut sam malo špekuliram, samo da bi pa zato prav vsak špil mel drugačno postavitev... No go...\"\"

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 03.03.2009 18:30:31 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ponavadi igram v živo sam z luzerji, kr_EDN™ in kakšna MettkaCvetka™ tko da se mi ni bat če vejo kako zlagam karte.. od leve proti desni si zlagam najvišje taroke proti najmanjšim, na koncu na desni pa mam barve.. zaradi prevelike substance alkohola in prepovedanih drog smo ponavadi nesposobni mešati, talati in šteti do 22 kaj šele gledati kdo in kako razporeja karte \"Jezik

mufi

mufi
Št. sporočil: 75580
Regija: Štajerska
Datum objave: 03.03.2009 18:36:19 Citiraj objavo Pošlji ZS

Na prvo si vzamem z mize karte ne da bi jih zložil, pogledam in iščem koliko imam kart po pet točk, če je kaj, zložim rdeče skupaj in črne skupaj (ne mislim posebej karo in srce, MEŠANO v eni barvi!!!) tarokov nikoli ne zložim po velikosti, če pa ni kart potem pa tako ostane kot sem vzel z mize! smile

//3.3.2009 18:36:45 uredil mufi

Garfield

Garfield
Št. sporočil: 474
Regija: Gorenjska
Datum objave: 03.03.2009 18:39:08 Citiraj objavo Pošlji ZS

anede mufi :D ! če jih ni se jih tud ne splača prekladat hehe!

Zlaganje kart pri igri v živo