Prijava

Barvni valat in igra brez taroka

ontario

ontario
Št. sporočil: 2
Regija:
Datum objave: 29.11.2007 16:03:40 Citiraj objavo Pošlji ZS

Lepo pozdravljeni.

Imam eno vprašanje oz. težavico. Že večkrat sem igral npr. solo tri in ko se mi je odprl talon, sem videl npr. tri pike. Rekel sem si, opa to pa bo za barvnega valata, saj jih imam v roki sedem.

Izberem pike. Potem pa, ko hočem klikniti, da igram barvnega valata, sploh ne morem izbrati te opcije.

Ne vem, zakaj to pri meni ni možno.

A mi lahko kdo odgovori?

Saj po pravilih se lahko odločiš za barvnega valata šele potem, ko si izbral talon, a ne.

LP

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 29.11.2007 19:17:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

ontario je rekel:

Imam eno vprašanje oz. težavico. Že večkrat sem igral npr. solo tri in ko se mi je odprl talon, sem videl npr. tri pike. Rekel sem si, opa to pa bo za barvnega valata, saj jih imam v roki sedem.

Izberem pike. Potem pa, ko hočem klikniti, da igram barvnega valata, sploh ne morem izbrati te opcije.

Ne vem, zakaj to pri meni ni možno.

A mi lahko kdo odgovori?

Saj po pravilih se lahko odločiš za barvnega valata šele potem, ko si izbral talon, a ne.

LP

Hm ontario, po teh navedbah je v igri 10 pikov????? Nekaj ne bo štimalo... smile

prvo vprašanje zate se glasi, ali si šel 3 ali solo 3. Če igraš navadno 3 , opcija barvni valat ne obstaja, ker si barvo rufal. Pri solo 3 pa ta opcija seveda obstaja, če... in pridemo do drugega vprašanja:

ali si se založil???? smile)) 

ontario

ontario
Št. sporočil: 2
Regija:
Datum objave: 30.11.2007 11:46:46 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ne vem, mogoče sem se zapisal, če je ven prišlo 10 pikov. Seveda jih ni.

Kakorkoli, igral sem že večkrat Solo tri... in potem nisem mogel klikniti na barviča.

Založil sem se normalno, npr. dva platlca karo in poba srce.

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 30.11.2007 12:14:46 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ja, ontario , ne vem kaj bi bilo narobe da pri tebi ne gre, prvič slišim kaj takega. Načeloma stvar dela, na igro solo po zalaganju lahko kličeš barvni valat.

poljcancan

poljcancan
Št. sporočil: 4986
Regija: Štajerska
Datum objave: 04.12.2007 18:44:27 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ja men tudi dela tak da res ne vem v čem bi imel ti problem, deluje po principu ki ga je opisala snejbi

KAR JE DOBRO, NI SLABO

NeroX

NeroX
Št. sporočil: 1380
Regija: Celjska
Datum objave: 04.12.2007 19:41:09 Citiraj objavo Pošlji ZS

nevem, čeprav sem na lastni koži oreiskusil marsikaterega hrošča se mi kaj takega še ni zgodilo...aja pa ontario nerab dvakrat ene stvari postat

Força la Furia Roja

Barvni valat in igra brez taroka