Lepo pozdravljeni.
Imam eno vprašanje oz. težavico. Že večkrat sem igral npr. solo tri in ko se mi je odprl talon, sem videl npr. tri pike. Rekel sem si, opa to pa bo za barvnega valata, saj jih imam v roki sedem.
Izberem pike. Potem pa, ko hočem klikniti, da igram barvnega valata, sploh ne morem izbrati te opcije.
Ne vem, zakaj to pri meni ni možno.
A mi lahko kdo odgovori?
Saj po pravilih se lahko odločiš za barvnega valata šele potem, ko si izbral talon, a ne.
LP
Imam eno vprašanje oz. težavico. Že večkrat sem igral npr. solo tri in ko se mi je odprl talon, sem videl npr. tri pike. Rekel sem si, opa to pa bo za barvnega valata, saj jih imam v roki sedem.
Izberem pike. Potem pa, ko hočem klikniti, da igram barvnega valata, sploh ne morem izbrati te opcije.
Ne vem, zakaj to pri meni ni možno.
A mi lahko kdo odgovori?
Saj po pravilih se lahko odločiš za barvnega valata šele potem, ko si izbral talon, a ne.
LP
Hm ontario, po teh navedbah je v igri 10 pikov????? Nekaj ne bo štimalo... ![]()
prvo vprašanje zate se glasi, ali si šel 3 ali solo 3. Če igraš navadno 3 , opcija barvni valat ne obstaja, ker si barvo rufal. Pri solo 3 pa ta opcija seveda obstaja, če... in pridemo do drugega vprašanja:
ali si se založil????
))
Ne vem, mogoče sem se zapisal, če je ven prišlo 10 pikov. Seveda jih ni.
Kakorkoli, igral sem že večkrat Solo tri... in potem nisem mogel klikniti na barviča.
Založil sem se normalno, npr. dva platlca karo in poba srce.