Prijava

Carlos

NoMercy

NoMercy
Št. sporočil: 314
Regija: Štajerska
Datum objave: 26.12.2007 11:56:08 Citiraj objavo Pošlji ZS

pohvala, da je vstrajala in ostala kjub vsem, kar so ji nekateri skuhali. Če ima moški nick ima verjetno razlog, mogoče ga je podedovala. Hvale vredno, da ne se ne ozira na kontraše, ki so bili včasih njena osebna družba.

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 26.12.2007 12:05:35 Citiraj objavo Pošlji ZS

Premaknil sem temo v MOJ KOTIČEK, dejansko ne spada pod pohvale e-mesta.si smile Meni osebno je vseeno kdo je Carlos, moški ženska vesoljček, ko sem igral z njo/njim/onim mi je blo ok ker je pač dober igralec igralka..

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 26.12.2007 12:29:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

odkar poznam nick name "Carlos" bo začelo teči peto leto....to pa ni tako malo.Kolikor vem, in mislim, da nisem v zmoti, se za njim skriva moški, zrelih let, rahlo siv in šarmanten. Z njim sem v svojih začetkih gostovanja na tarok4 odigrala lepo paleto iger, takih in drugačnih. In v vseh je blestel, še več, je eden redkih igralcev, od katerega se tudi kaj naučiš, predvsem pa je optimist in veseljak in vsekakor je z njim igrati mojstrovina. Zna presenetiti in v pravem trenutku blesteti. Itak, da vsi nismo popolni in radi iščemo napake drugih....svojih tako ali tako ne vidimo oz. jih nočemo videti. Večkrat sm se vprašala zakaj je slavna"deteljica" kar naenkrat razpadla, saj so bili nerazdružljivi na mizi, takrat sem jih poimenovala "elita" . ( Carlos, metty, dani, Empirej44) 

Kakorkoli že, igrati s Carlosom je pravi užitek in marsikdo bi moral dati "kapo dol". Za mene ostaja "zvezda tarok miz" in legenda med nicki...

NoMercy

NoMercy
Datum objave: 26.12.2007 20:30:45 Citiraj objavo Pošlji ZS

Karlitka je prečitala tole. Jaz osebno bi bila bolj vesela, če bi bila tip, z babo si nimam kaj pomagat. Vse kar znam od taroka me je naučila ona in vse, ves smisel zgubljenega življenja mi je ta Carlos pričaral nazaj. Zalepism slikico sebe in Karle, da jo tisti, ki jo imate radi neglede na spol-spoznate.Itak pa vabljeni na tarok party vZagorje, drugi januarski vikend. Karla streže zgoraj brezKul

NoMercy

NoMercy
Datum objave: 26.12.2007 20:37:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

piroman

piroman
Št. sporočil: 97
Datum objave: 27.12.2007 11:46:57 Citiraj objavo Pošlji ZS

ja Carlos je ta pravi revolucijonar za mizo....Foot in mouth....