Nimate pravice za ogled foruma!
Prijava

Črna tabla

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 05.07.2013 12:49:59 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pozdravljeni

Tudi jaz se strinjam, da črna lista res ni potrebna, čeprav me včasih res prime, kako bi kakšnega igralca blokirala. Tako črna lista, ki je bila do sedaj z možnimi komentarji res ni primerna.

Če bi že obstajala črna lista, naj obstaja kot anonimna črna lista, katero lahko formira vsak po svoje in s tem blokira igranje samo on z določenimi igralci. torej blokiraš igralca in ko odpreš mizo ta igralec nemore k tvoji mizi.

Upam, da s plačljivo članarino bo bolje, kajti vsak ne bo imel po deset različnih nikov.

Mene bolj motijo tisti prepotentneži, ki mislijo da so edini, ki znajo igrati tarok in te vržejo ven takoj ko oni mislijo, da si ti narobe igral, brez da bi analizirali igro.

Se popolnoma strinjam z napisanim...

Magnifico

Magnifico
Št. sporočil: 65
Datum objave: 05.07.2013 16:03:31 Citiraj objavo Pošlji ZS

Se strinjam, pa res bi bilo super, da bi lahko blokiral igralce s katerimi ne želiš imet opravka. Bo to možno?

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 05.07.2013 22:07:54 Citiraj objavo Pošlji ZS

Vsekakor ideja za v bodoče! Kot smo napovedali, bomo po postavitvi nove igre postavili temo, v kateri bodo lahko E-člani aktivno sodelovali pri razvoju portala. In mi bomo naredili tisto, kar oni rabijo smile Mislim, da bo to zagotovo ena od tematik in potem je le vprašanje časa, kdaj bo zadeva zaživela.

Črna tabla