Nekako smo prišli do zaključka, da je prej črna tabla povzročala več zmede in preglavic kot pa pozitivnih sprememb. Predlagam, da nam vse težave sporočate kar na info@e-mesto.si, zelo priporočljivo je, da priložite zraven kakšen screenshot ipd. Resnično pa upam, da bo članska igra "naravno" poskrbela za razločevanje med resnimi in neresnimi igralci.
Ja, saj, črna tabla že na prejšnjem portalu ni delovala tako kot bi bilo treba, vsaj zadnje čase ne.
Me pa zanima - tisti , ki ne bodo plačali članarine in ostali pri taki igri kot je - naj se slikamo/jo , ko naletijo na takšne igralce kot je recimo Kru29: odpre mizo v 3 in dokler igraš 'po njegovo' in zgubljaš je ok, ko pa odigraš drugače te pa podući o nekih 'osnovah' taroka in te zabriše z mize.
Kot opažam zadnje dni, bo stvar tudi pri članih taka, da se enostavno ne bo dalo priti na mize za kak dober špil in bodo igralci , po mojem mnenju, vseeno raje hodili nazaj na beto, kjer bo 'raja', ampak v pol ure boš pa že nabral igralce za mizo...
Torej aja, tema je črna tabla, vprašanje pa je: kakšne ukrepe bi pa lahko po vašem mnenju namenili igralcem, ki zlorabljajo položaj administratorja mize?
Ni edini primer, n.pr. rozletek me je izločil kar tako..
Saj res da nikogar ne poznam, ker nisem igral že nekaj časa , ampak no, to ni način.
Pozdravljeni
Tudi jaz se strinjam, da črna lista res ni potrebna, čeprav me včasih res prime, kako bi kakšnega igralca blokirala. Tako črna lista, ki je bila do sedaj z možnimi komentarji res ni primerna.
Če bi že obstajala črna lista, naj obstaja kot anonimna črna lista, katero lahko formira vsak po svoje in s tem blokira igranje samo on z določenimi igralci. torej blokiraš igralca in ko odpreš mizo ta igralec nemore k tvoji mizi.
Upam, da s plačljivo članarino bo bolje, kajti vsak ne bo imel po deset različnih nikov.
Mene bolj motijo tisti prepotentneži, ki mislijo da so edini, ki znajo igrati tarok in te vržejo ven takoj ko oni mislijo, da si ti narobe igral, brez da bi analizirali igro.
Ja, saj, črna tabla že na prejšnjem portalu ni delovala tako kot bi bilo treba, vsaj zadnje čase ne.
Me pa zanima - tisti , ki ne bodo plačali članarine in ostali pri taki igri kot je - naj se slikamo/jo , ko naletijo na takšne igralce kot je recimo Kru29: odpre mizo v 3 in dokler igraš 'po njegovo' in zgubljaš je ok, ko pa odigraš drugače te pa podući o nekih 'osnovah' taroka in te zabriše z mize.
Kot opažam zadnje dni, bo stvar tudi pri članih taka, da se enostavno ne bo dalo priti na mize za kak dober špil in bodo igralci , po mojem mnenju, vseeno raje hodili nazaj na beto, kjer bo 'raja', ampak v pol ure boš pa že nabral igralce za mizo...
Torej aja, tema je črna tabla, vprašanje pa je: kakšne ukrepe bi pa lahko po vašem mnenju namenili igralcem, ki zlorabljajo položaj administratorja mize?
Ni edini primer, n.pr. rozletek me je izločil kar tako..
Saj res da nikogar ne poznam, ker nisem igral že nekaj časa , ampak no, to ni način.
Živjo,
tukaj mislim, da bo šlo za proces neke "naravne selekcije" - tisti, ki bodo zlorabljali položaj administratorja mize, bodo kmalu ostali brez soigralcem, ki bi želeli igrati z njimi. Verjetno namreč nisi edini, ki ga je ta tip zabrisal z mize in vsi vi naslednjič ne boste pristopili k njegovi mizi... Jaz ne vem kako bi mi kot administratorji lahko tukaj pomagali. Črna tabla se ni obnesla zato, ker se je potem vsak postopek zavlekel dlje kot bi se na sodišču, saj so se ustvarjali novi profili na drug emailih, s katerih se je glasovalo, kar pa je potem povzročilo dvojno škodo (veliko "mrtvih" profilov). Admina mize torej najbolje kaznuješ tako, da si ga zapomneš in z njim več ne igraš. IDEALNO pa je, če se na začetku preko chata zmenite vse potrebno, da ni potem kakih nesporazumov. Razumem živčnost tistih, ki odprejo mizo "samo za hitre" in potem dobijo noter nekoga, ki rabi minuto za vsako potezo... Na začetku se pomenite o tem, kaj en od drugega želite, pa bo vse OK. Če je kdo začetnik naj to pove in ga bojo drugače gledali, kot če bo to skrival in potem počel neumnosti med igro.
Zakaj meniš, da se pri članski igri ne bo enostavno dalo priti na mize? Misliš zaradi majhnega števila članov, da jih ne bo dovolj? Jaz sem ZELO optimist, glede na to, da jih je že skoraj 100 prijavljenih in da gre v veliki večini za igralce, ki so dnevno na portalu. Hkrati bomo omogočili še nekaj zadev, ki bodo posledično vplivale na to, da bo v članski igri še več igralcev (par dnevno testiranje za vse zainteresirane, ki ne želijo "na slepo" plačati članarine, dogovarjanje za termine iger v skritem forumu E-članov itd.). Glede na trenutno številko sem precej prepričan, da ne bo absolutno nobenih problemov s tem, hkrati boš pa še bolj siguren, da ko enkrat končno prideš za mizo, ne boš čez 3 runde letel ven ![]()