Prijava

Črna tabla

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 21.05.2012 15:26:59 Citiraj objavo Pošlji ZS

lepa hvala "bigboss", da si danes uredil tudi črnuharje....prav užitek je pogledat pošlihtane predalčke

1tan

1tan
Datum objave: 15.06.2012 21:38:34 Citiraj objavo Pošlji ZS

na tablci so se pojavili ponovno "črnuharji"...vzemite ključek "ta rdeči" in uredite nesnago s portala

1tan

1tan
Datum objave: 01.07.2012 21:28:58 Citiraj objavo Pošlji ZS

pa rec'te mi no, ste vi na črni tabli potrebni oddiha, plavanja,  eden drucga ste navesli nanjo vsem v pogled, pa me močno mika, da vam povem da peklenska vročina škoduje vsem...dejte drinknt en pir, ledeno kavo...če še to ne nuca si poveznte na glavo en škaf vode....bo pomagalo, tut ohladilo in prizemljilo vas bo!

1tan

1tan
Datum objave: 13.08.2012 14:54:18 Citiraj objavo Pošlji ZS

uredili in zbrisali ste črno tablo....zanima me kdo od rdečih ima ta pooblasila in ali je sploh prebral in ukrepal al se je samo zradirkalo...namreč: še snoči po 22. uri je bila pouhna, danes 13. v ponedeljek ni bil od meni znanih "ta rdečih" še nihče do tega hipa gor...sm vas preverila (g, G, tar4, Mlad) - kar pomeni še meni nekaj novega * al ste se skrili ponovno za nov niknejm * al mamo casperja med nami * al je nekdo ki ga nisem zaznala * al brišete sprot svojo prisotnost

Uf.....a bi lahko prosim rekli bobu bob - mi bo lažje pri srcu kot da tavam v temi, neznanju in misterioznih sferah

1tan

1tan
Datum objave: 14.09.2012 19:50:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

a bi lahko, če ni preveč dela to nesnago žoharsko očedli....ko tole berem si ne morem kaj dosti razlagat o njih, niti nočem...prbližno tko zgledajo ko un vic o Tediju, ki je vleku za sabo na vrvici zobno ščetko češ da je pes....glih en tolk butaste so vse prijave!

1tan

1tan
Datum objave: 11.10.2012 20:47:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

a bi lahko namesto črne table najeli še vrtec z okolico in igrali, peskovnik z lopatko in kanglco...pa sevede ograjo, da ne pobegnejo črnuharji- glih tja notri sodite...zagotovo ste ga v otroštvu preskočili...tam se otročaji ganjajo kdo "ma boljše, kdo ma večje"

Črna tabla