po....... rdeči preprogi……..stopa……. mana58

Osebni in življenjski moto se glasi: ………………………………………………preživi vsak dan kar se da najlepše - življenje je kratko
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ….mislim,da ima že vsak svoje mnenje o meni
pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz. klik
po....... rdeči preprogi……..stopa……. tomzl65

Osebni in življenjski moto se glasi:………………………………………………….. Najprej štalca, pol pa kravca!
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile:…….. Zabaven, odločen, pošten, gurman
pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz. klik
po....... rdeči preprogi……..stopa…….breza

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………..…Hiti počasi
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …………………………….….
po....... rdeči preprogi……..stopa……. Izidor1

Osebni in življenjski moto se glasi: …………………………………………bodi tak, kot želiš da bi bili drugi do tebe
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……..…Sem čisto običajen moški , nealkoholik in nekadilec.Doma sem na Obrežju pri Radečah, od koder imam zelo lep razgled na Radeče in Loko pri Z.M. Zaposlen sem na slovenskih železnicah Ob prostem času se najraje podam v naravo oborožen z daljnogledom in fotoaparatom, kjer uživam v opazovanju živali in narave. Ob večerih pa mi je v veliko razvedrilo igranje taroka in debata s soigralci. Sem človek, ki vedno pride na določeno mesto točno ob naprej dogovornem času.
po....... rdeči preprogi……..stopa…….mismo

Osebni in življenjski moto se glasi: …………………………………………………..……neizrečene besede najbolj bolijo, osebna izjava
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……………resen moški, ki se vsake toliko časa rad malo poigra. Uživam tudi v malenkostih, dobri pijači in jedači. Ljubim življenje in odkrite ljudi.
po....... rdeči preprogi……..stopa…….mojsi

Osebni in življenjski moto se glasi:………………………………………………… pomagaj drugim saj nikdar ne veš kdaj boš potreben pomoči ti
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile…………… ?
po....... rdeči preprogi……..stopa…. RAPorDIE

Osebni in življenjski moto se glasi: …………………………………………….…LIFE GOES ON
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ….SEM KOMUNIKATIVEN, VČASIH PREVEČ SRAMEŽLJIV, ODPRT ČLOVEK ZA PRIJATELJE IN PRIJATELJICE. RAD UŽIVAM V ŽIVLJENJU IN SI POČASI ZADAJAM CILJ ZA CILJEM. SEM ŠPORTEN TIP, AMPAK V MEJAH NORMALE
RAD GLEDAM KOMEDIJE IN SE ZELO RAD SMEJIM IN SE TUDI VSAKODNEVNO DOSTI NASMEJIM ![]()