po....... rdeči preprogi……..stopa…….vijoltrip

Osebni in življenjski moto se glasi: ………………………………………..……Kar te ne pokonča te naredi močnejšega! Človek nikoli ne more absolutno poznat drugega človeka, saj niti samega sebe ne more spoznat\'
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …hv bogu, da so si ljudje izmislili karte za popestritev življenja...... rad ga »zafilozofiram«, še posebej, ko je kaj promil v krvi
…optimistični realist ter nepopravljiv flegmatik……
pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz. klik
po....... rdeči preprogi……..stopa……. Yebach

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………………….……NO PAIN, NO GAIN
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …………I AM NOT SO BAD AFTERALL, ONCE YOU GET TO KNOW ME
pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz. klik
po....... rdeči preprogi……..stopa……. tigricaa

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………………………….…1x se živi - zato ga ne zapravi s »traparijami« in kreganjem
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……Sem babica dveh vnukov, katere imam najrajši na svetu. Zelo rada sem v družbi ne glede na starost, kjer je sproščajoča zabava, brez kreganja in metanja polen pod noge.Oseba, ki se prilagaja ostalim, ne glede na izobrazbo, starost in spol
po....... rdeči preprogi……..stopa…….vasja

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………………………..…gamble is my moto
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……pa kdor me pozna, me pozna kot.....zajebanta, zmožnega marsikaj
po....... rdeči preprogi……..stopa……. _Lenci_

Osebni in življenjski moto se glasi:………………………………………………………. Vsaka stvar je za nekaj dobra; Naj te ne skrbi, kaj ljudje mislijo o tebi. Prezaposleni so z razmišljanjem o tem, kaj ti misliš o njih.
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile……………Odločna, zahtevna in trmasta in po drugi strani totalna uživačka, žurerka in odvisnica od taroka!! ![]()
po....... rdeči preprogi……..stopa…….blazenko

Osebni in življenjski moto se glasi: …………………………………………………bo jutr bolš
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ….…Joj se zdele nč pametn\'ga ne spomnem
po....... rdeči preprogi……..stopa……. VALERY

Osebni in življenjski moto se glasi: …………………………………………………ne delaj drugim tistega, kar nočeš, da bi drugi delali tebi
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ….…Preprosta ženska, ki je ne opaziš na ulici. V malih radostih se skriva veliko zadovoljstvo
po....... rdeči preprogi……..stopa……. Zekan

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………………………………ko rano rani, rano dan« zajebe«
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……….ne bi ved\'u zdej z glave