Prijava

E-mestniki na rdeči preprogi

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 15.03.2009 21:20:04 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa…….   nadka

\"\"

1. moja najljubša barva…………………………………………..……modra
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je……………………………..……vsak ima svoj čar,se pravi vsi
  3. tri stvari, ki jih imam najraje………………………………………zraven svoje družine še tv in seveda z njim dober film, dobra knjiga, dobra hrana, praktično tisto, ki mi daje užitek
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram……………………………………jaooo,bi lahko naštevala in naštevala
  5. moj trenutni »veliki cilj« je……………………………….…………moje zadovoljstvo
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)……………………..ma veliko jih je...Dragocena leta,Vroče zaželena leta, Krhko steklo,vse od Agathe Christie, Ruth Rendel itd
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)…………………………………Titanik, Dirty dancing, Briljatina, Navihanci iz prve klopi itd
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo………dobre šale, lepo vreme in prijetni ljudje
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce…………………………..……vaške čenče, obrekovanje
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu..............................................rojstvo otrok itd.

Osebni in življenjski moto se glasi: ………………………………………..………Vedno sledi adrenalinu, svojim sanjam, željam, upanju in v življenju nikoli ničesar ne obžaluj, ker se vse zgodi z nekim razlogom!

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……rada se smejim \"Smeh\"

po....... rdeči preprogi……..stopa…….  vebertom@v

\"\"

1. moja najljubša barva………………………………………………… ZELENA
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je……………………………………..POLETJE
  3. tri stvari, ki jih imam najraje…………………………………………PIVO,PIZZA,ZABAVA
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…………………………………..…DELO,DEŽ,TEČNE LJUDI
  5. moj trenutni »veliki cilj« je………………………………………..…VZGOJA NOVOROJENE HČERE
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)………………………DEKAMERON
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)…………………………………JAMES BOND
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo……...ŽIVLJENJE
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce………………………………TEČNI LJUDJE
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu………………………...…ROJSTVO HČERE IN POROKA

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………………………….……ZMAGA

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ………ROJENI ZMAGOVALEC

pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz. klik

//15.3.2009 21:33:14 uredil snejbi

1tan

1tan
Datum objave: 20.03.2009 13:56:25 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa…….  elizabet

\"\"

1. moja najljubša barva…………………………………………………mornarsko modra
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je…………………………………… pomlad, poletje
  3. tri stvari, ki jih imam najraje…………………………………..…… moja dva kužka, moža, ples
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…………………………….……… počasnežev, tečnob, kislega zelja.
  5. moj trenutni »veliki cilj« je………………………………………… zmagovat na taroku
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)……………….…… veliko je knjig, ki bi jih spet prebrala
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)……………………………… Policijska akademija 1
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo…… dobri družbi se rada nasmejim,pa kakšnemu vicu tudi
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce……ob živce me spravljajo ljudje, ki igrajo tarok, pa ne poznajo kart.
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu……………………..……prva ljubezen

Osebni in življenjski moto se glasi: …… Čim lepše življenje, mirno in zdravo.

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …….. O sebi bom napisala, da sem vesele narave, rada plavam, plešem, hodim in komaj čakam toplejše vreme. Kuham ne preveč rada, glih kolikor moram. Rada vozim avto, kadim, alkohol pa sovražim\"Pomežik\"

po....... rdeči preprogi……..stopa…….mucek 

\"\"

1. moja najljubša barva………………………………………………zelena
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je…………………………………ZIMA!
  3. tri stvari, ki jih imam najraje……………………….……………..samo 3?
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…………………….……………čokolade z lešniki, sladoleda, ki vsebuje koščke česarkoli, temperature nad 22 stopinj
  5. moj trenutni »veliki cilj« je………………………………………..družina
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)……………………Knjiga?
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)……………………………….Solaris
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo……kava
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce……………………………..pojma nimam
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu………………………….več jih je

Osebni in življenjski moto se glasi: ….……Če stvari ne gredo po načrtu se umiri, globoko vdihni, preštej do 10 in vzemi večje kladivo.

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile……Hojej. Pojma nimam. Tisti ki me poznajo naj mi pomagajo v tej kategoriji

pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz. klik

//20.3.2009 14:08:27 uredil snejbi

1tan

1tan
Datum objave: 26.03.2009 19:00:22 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa……. ZdenkaN

\"\"

1. moja najljubša barva………………………………………….…modra
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je…………………………….…poletje
  3. tri stvari, ki jih imam najraje………………………………...…otroke, prijatelje in živali
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…………………………….…praženega krompirja
  5. moj trenutni »veliki cilj« je ………………………………......   otroke spravit h kruhu in uživat  v penziji
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)………………...berem samo na dopustu lahko čtivo
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)…………………………….…Titanik
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo….…šale, dobra družba
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce…………………………..…s\'m super flegmatik
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu……………………….…rojstvo obeh otrok

Osebni in življenjski moto se glasi: …………………………………………….…kar lahko storiš danes, odloži na jutri

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ..…lepa, pridna, dobra, itd.  \"Kul\"

po....... rdeči preprogi……..stopa…….nevermore

\"\"

1. moja najljubša barva……………………………………………….Se mi zdi, da varira skozi leta. Trenutno mogoče sinje modra.
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je…………………………………Vse kar ni zima oz. je čim dlje od nje (brrrrr, cicifuj mraz!).
  3. tri stvari, ki jih imam najraje……………………….……………..Submediteranske zime, nedeljsko nedelo,  endorfinski šus po dobrem treningu in ljudje na katere se lahko zaneseš.
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…………………….…………….Neprijetnih presenečenj, licemerstva, čakanje na nekoga, ki zamuja.
  5. moj trenutni »veliki cilj« je…………………………………………Več jih je... če že samo en, potem verjetno diplomirati.
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)…………………….Huh,  branje knjig (ampak ne čtiva nasplošno) ni ravno moja vrlina, bolj obratno. Mogoče tale PSIHOLOGIJA - spoznanja in dileme
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)……………………………… Bo k\'r moralo bit nekaj od Arnolda Schwarzeneggerja….... Pumping iron.
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo…… smešnim in posrečenim ljudem (iz tega sledi naslednje), betounovi – »cvetki našega taroka« hehe, nedolžnim šalam.
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce……………………………. nesmiselno blebetanje oz. navidez neskončno nabijanje.
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu………………………….tedenski obisk Amsterdama.

Osebni in življenjski moto se glasi: ………………………………………………V sanjah sej, v realnosti žanji.

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile … Sam tega me ne spraševat, to mi je večna muka, samopredstavitev... Sicer pa me drugi verjetno vidijo drugače kot vidim sam sebe. Ostajam zvest sebi, za drugo mnenje, bo treba pa tiste vprašat.

pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz.  klik

//26.3.2009 20:20:18 uredil snejbi

1tan

1tan
Datum objave: 30.03.2009 16:19:36 Citiraj objavo Pošlji ZS

danes bi moral po rdeči preprogi

stopati nov par...pa temu ne bo tako. Očitno je preproga potrebna kemičnega čiššenja, ali povedano drugače....v mojem arhivu je zmanjkalo materiala. Imam sicer še dva vprašalnika, vendar sta oba moškega spola in nedopustno bi bilo, da ju popeljem skupaj.... počakala bosta na nežnejši par in ponovno razgrnitev preproge.

Trudila sm se po svojih najboljših močeh, moj zs še nikoli ni bil tako poln kot s tole temo. In ni mi žal....in bom nadaljevala....sem pa vas spoznala takšne in drugačne, s takimi in onakimi opazkami, smešnimi, zlobnimi, neotesanimi in tudi hudo ranljivimi. Vsi nismo enaki in iz istega testa...tut\' kvašeno testo na različnih prostorih različno vzhaja.....

Vsekakor se sodelujočim zahvaljujem in pričakujem nov odziv, tistih, ki ste me tako ali drugače zavrnili, in tistih, ki vas še nisem uspela nagovorit. Kljub temu, da sem staroselce iz prenosa 22. 9.2007 razširila tja do poletja 2008 sem ta moment ostala prazna.....v temo pogovori o rdeči preprogi bom prilepila vprašalnik, morda bo pot lažja če mi ga vrnete na zs tisti, ki bi želeli aplavz na rdeči preprogi.

Vaš odziv je kažipot za moje delo.Potrebujem ga, ker le tako lahko ugotovim, če dobro delam. Lahko sem le toliko dobra, kolikor me naredite vi, kakršna sem v vaših očeh. Boljša ne morem biti......

\"\"

//30.3.2009 18:36:44 uredil 1tan

1tan

1tan
Datum objave: 23.04.2009 20:56:10 Citiraj objavo Pošlji ZS

glede na to, da je bil odziv med pogovori, sem ga uredila tako kot vsem do sedaj....še vedno imam samo predstavnike moškega spola, torej nimam para....zato bom vsakega od njih vstavljala posebej, vsakega en dan....

po....... rdeči preprogi……..stopa…….  niki66

\"\"

1. moja najljubša barva……………………………………………. Sinje modro
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je……………………………….. Pomlad-poletje
  3. tri stvari, ki jih imam najraje……………………………….……Hčerke:Larisa,Karolina,Doroteja Iskrenost,dobra volja,pogovori
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram………………………….…… Ne maram snobov,hinavcev,tajkunov,lažnivcev… Pri taroku tistih,ki zapustijo igro po zgubi
  5. moj trenutni »veliki cilj« je………………………………….… Velikih ciljev nimam in jih nisem imel
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)……………..… Dosti berem,vendar ne maram brati enakih stvari.Dobri so mi bili recimo Haryji Poterji ali pa slovenska saga Lipa zelenela je.
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)…………………………..… Šesti čut-zadnja scena.
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo….. Dobre šale,smešni dogodki,vikendi s hčerkami ……
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce…………………………….. Zlobnost,hinavstvo ljudi.
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu…………………………. Rojstvo mojih hčerk

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………...……… Poštenost,iskrenost,solidarnost

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……… Sem Dominik iz Murske Sobote, star 43 leta, ločen, zgubil službo(Pomurka) Rad gledam filme, berem, se pogovarjam, rekreiram….Zadnji dve leti zelo osamljen,vendar živim.

//23.4.2009 20:59:17 uredil snejbi

1tan

1tan
Datum objave: 24.04.2009 13:09:19 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa…….Vilc

\"\"

1. moja najljubša barva…………………………………………modra
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je……………………………poletje
  3. tri stvari, ki jih imam najraje…………………………….…glasba, šport, sex
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram……………………………gnjavljenje,samozadostnost, sprenevedanje
  5. moj trenutni »veliki cilj« je …………………………………polno živeti
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)……………..  /……….
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a) ………………………Shane
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo…  dobra komedija - lepo sončen dan
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce…………………………  da me nekdo gnjavi in soli pamet
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu………………………. -

Osebni in življenjski moto se glasi:………………………………………………. živi polno in to dovoli tudi drugim

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …. Zrel moški s čisto svojimi pogledi na dogajanja okrog nas.

pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz.  klik

//16.7.2009 00:09:56 uredil snejbi

E-mestniki na rdeči preprogi