Prijava

E-mestniki na rdeči preprogi

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 04.02.2009 16:05:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa…….  darjadora

\"\"

1. moja najljubša barva……………………………………………………črna
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je………………………………………poletje
  3. tri stvari, ki jih imam najraje……………………………………….…otroci, vnuček,   mož, moje živalce ,vse kar je sladko, (pa »union« itak)
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram………………………………………počasnost na taroku,tišino na taroku,zamujanja,vampov
  5. moj trenutni »veliki cilj   ………………………………………………obdržati službo, ki jo imam rada, pa za mojo tridesetletnico poroke, ki bo kmalu, videti Sljeme še 1x
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)………………………..Alamut
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)……………………………….…Psiho, Izganjalec hudiča
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo ………itak moj vnuček
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce………………………………..ja še 1x počasen tarok grrrrrrrr
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu……………………………moja poroka (čeprav že davno) , rojstvo sinov in pa vnučka

Osebni in življenjski moto se glasi:………………………. nikoli ni prepozno, vedno pripelje še en vlak, pa še ed\'n moj:  nikoli ne reci nikoli…….

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……eh tega ne bom pisala, naj me imajo za tako kot me imajo, »moj« že ve kakšna sem a\'nede

po....... rdeči preprogi……..stopa…….  demox  

\"\"

1. moja najljubša barva……………………………………………je odvisna od vremena in obkrožajočih oseb (črna, rdeča. zelena, modra)
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je……………………………….zima
  3. tri stvari, ki jih imam najraje……………………….…………..potovanja, hribi, živali
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…………………….…………puhloglavcev, ugalija, toplega pira
  5. moj trenutni »veliki cilj« je…………………………………….mhm.. jih je veliko, letos recimo pot v Ladakh
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)………………...Metulj
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)…………………………...Slumdog millionar, Into the Wild in amaterskih posnetkov genocida v Rwandi
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo……pozitivni cinizem in pozitivci nasploh
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce……………………………..cincanje na vseh področjih
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu………………………….kulturni šok Indije, spanje med brezdomci, iskreno slovo od sirot v Ugandi

Osebni in življenjski moto se glasi: …………………………………………………živi in pusti živeti, ampak vseeno pripomni kakšno pikro ob primernem trenutkusmile

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …… uff no recimo, sem silno zakomplicirana oseba, ki poizkuša tempo deloholika prenesti tudi na osebni nivo in biti dejaven na čim več stvareh,uživač, popotnik, alpinist, kolesar (ki ima rad teren čim bolj pokonci) in na koncu, da ne pozabim, tudi tarokaš od 4 leta starosti naprejsmile)

pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz. klik

//4.2.2009 20:11:14 uredil snejbi

1tan

1tan
Datum objave: 06.02.2009 12:09:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa…….   TanjaKova

\"\"

1. moja najljubša barva……………………………………………..MODRA
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je………………………………..POMLAD
  3. tri stvari, ki jih imam najraje……………………………………OTROKE, SEBE, ČOKOLADO
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram………………….……………..HINAVCEV, POTUHNJENCEV, VAMPOV
  5. moj trenutni »veliki cilj« je………………………………………ŽIVETI ŽIVLJENJE
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)………………….NE BEREM RADA
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)………………………….…DIRTY DANCING
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo………DRUŽENJE S PRIJATELJI
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce…………………………….…SMRČANJE
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu……………………………ROJSTVO OTROK

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………………..……UŽIVAJ DOKLER LAHKO, KER ŽIVLJENJE JE PREKRATKO

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile………… NOBENIH POSEBNOSTI: SPROŠČENA, DIREKTNA, ZANIMIVA

po....... rdeči preprogi……..stopa…….   Bundes   

\"\"

1. moja najljubša barva:…………………………………………….RDEČA
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je: ……………………………….POLETJE
  3. tri stvari, ki jih imam najraje:………………………………….. GASILCI(služba), ŽENSKE IN SPROSTITEV
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram: ………………………………CVETAČA, ALKOHOL IN ZIMA
  5. moj trenutni »veliki cilj« je:……………………………………. KONČATI ŠTUDIJ
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a): ………………...ROBINSON CRUSOE
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a): …………………………..ESCAPE FROM ALCATRAZ
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo:……….. DOBRA DRUŽBA, DOBRA KOMEDIJA
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce: …………………………………ZAHRBTNOST
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu: ……………………………...ŠOLANJE NA IG-u

Osebni in življenjski moto se glasi: ………………..POMAGATI LJUDEM V DOBREM IN SLABEM.

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile: ……MLAD NASMEJAN DEČKO. VEDNO DOBRE VOLJE IN ODPRTEGA SRCA TER VEDNO PRIPRAVLJEN PRISKOČITI NA POMOČ, TER KOT PRAVIJO ZA NAS GASILCE, DA ZA GASILCA MORAŠ BITI MALCE TRČEN IN PA MALCE SRČEN.

pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz.klik

//6.2.2009 13:39:47 uredil snejbi

1tan

1tan
Datum objave: 11.02.2009 21:12:51 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa……. poljcancan

\"\"

1. moja najljubša barva………………………………………..……ZELENA
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je…………………………..……POMLAD-JESEN
  3. tri stvari, ki jih imam najraje……………………………………MIR-POŠTENJE-ISKRENOST
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…………………………….…ZAHRBTNOST-HINAVŠČINA-NAKLADANJE
  5. moj trenutni »veliki cilj« je………………………………..……HMMM....IZBOLJŠANJE
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)…………………?
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)……………………………JIH JE VEČ
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo…….…DOBRI ŠALI
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce…………………………..……SLAB DAN-DNEVI
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu………………………….…ROJSTVO HČERE

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………………….……KO TI JE HUDO, SE SPOMNI, DA JE KOMU ŠE HUJE

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……PA KAJ BI GOVORIL

po....... rdeči preprogi……..stopa…….   ire1na 

\"\"

1. moja najljubša barva…………………………………………………..…modra
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je……………………………………..…poletje
  3. tri stvari, ki jih imam najraje……………………………………………smučanje,  plavanje potepanje
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…………………………………….…jih je več
  5. moj trenutni »veliki cilj« je…………………………………………….spoznati Skandinavijo
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)……………….……….Tek za zmajem
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)…………………………………..jih je več
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo…….…uspehi
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce……………………………..…politika
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu………………………….…osamosvojitev SLO

Osebni in življenjski moto se glasi: …………………………………………Življenjsko pot si izbiraj sam

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …Predstave o sebi so večkrat zgrešene!

pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz. klik

//11.2.2009 21:35:56 uredil snejbi

1tan

1tan
Datum objave: 13.02.2009 13:39:42 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa…….  zabojpiva

\"\"

1. moja najljubša barva je……………………………………………… zelena
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je…………………………………… poletje
  3. tri stvari, ki jih imam najraje………………………………………. družina, prijatl\'ji, glasba
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…………………………………… vse \'mam rad
  5. moj trenutni »veliki cilj« je………………………………………… diplomirati
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a) …………………….Alamut
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a) ……………………………….Hotel Rwanda
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo……. nerodnim trenutkom
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce…………………………….. hja… treba bit strpen
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu………………………… so življenjski trenutki, dobri in slabi

Osebni in življenjski moto se glasi:……………………………………………………..Je treba delat

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ………. tarok je zakon

po....... rdeči preprogi……..stopa…….   entity  

\"\"

1. moja najljubša barva………………………………………….…vse (razen oranžne) so mi ljube
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je…………………………….…pomlad in jesen
  3. tri stvari, ki jih imam najraje……………………………...……družina, živali, narava
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram………………………….……zaničevanje, maščevalnost, nespoštljivost
  5. moj trenutni »veliki cilj« je…………………………………..…Živeti tako kot sem si zamislila - uspeva
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)………………..  Alamut, Slika Doriana Graya, Tek za zmajem, Božanska komedija, Noči dolgih nožev, Razdvojeni narod (Slovenija med letoma 1941-1945), Tisoč veličastnih sonc,…………. ogromno je tega
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)…………………………… všeč mi je Gladiator, Schindlerjev seznam, 7 let v Tibetu, Šepetati konjem, Forresterjevo razkritje
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo.…moja psička Ajka in veseli, pozitivni ljudje
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce………………………..…odvisno od razpoloženja, včasih nič, včasih že kakšna malenkost
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu……………………..…vsak dan s starši, sorodniki, prijatelji

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………………….…..……Spoštuj sebe in druge, ne pozabi na naravo

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …….Sam samo  človek z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi, ki spadajo zraven.

//13.2.2009 14:25:54 uredil snejbi

1tan

1tan
Datum objave: 16.02.2009 14:41:00 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa……. frankinja

\"\"

1. moja najljubša barva………………………………………….. temno modra, rdeča
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je ……………………………..pomlad
  3. tri stvari, ki jih imam najraje:………………………………… moža, sina, vnukinje, dobro glasbo, ples , Belo krajino, potovanja…………... pa saj je premal\' prostora!
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram………………………………laž, hinavščina, nasilje
  5. moj trenutni »veliki cilj« je……………………………………vzdržati, da ne prižgem cigarete
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)……………….Pod svobodnim soncem
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)………………………..  Ko to tamo peva?
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo……..duhoviti ljudje
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce ………………………….…..hudobija
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu………………………….. rojstvo sina

Osebni in življenjski moto se glasi:………………………………………………  Če hočeš videti, moraš gledati s srcem!

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …Sem že zadosti povedala o sebi.  Naj še za drugič kaj ostane!

po....... rdeči preprogi……..stopa…….       JureV

\"\"

1. moja najljubša barva……………………………………..…modra, rumena, oranžna, črna
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je………………………...…poletje
  3. tri stvari, ki jih imam najraje………………………………..tarok, fotkanje, kolo
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…………………………....kontra na berača, barva na pagat ultimo, škis ultimo
  5. moj trenutni »veliki cilj« je……………………………….…nares\'t medicino
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)…………..…Robinzon Crusoe
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)………………………..Buterfly efect
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo……....moja punca Tadeja
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce………………………………..tečne sošolke
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu…………………………….preveč je lepega

Osebni in življenjski moto se glasi………………………………………………...V življenju se ne smeš sekirat, treba pa v določenih trenutkih tvegat, pol ti nima kaj bit in živel boš srečno in poln veselja.

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ..…Večino časa imam v levi roki karte, v desni fotoaparat, nosim belo haljo in se vozim s kolesom. Drgač\' pa hodim vsako leto obvezno na morje, v gore, včasih pa še treba kaj v študentski servis :D

//16.2.2009 22:11:38 uredil snejbi

1tan

1tan
Datum objave: 19.02.2009 13:31:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa…….  klm123

\"\"

1. moja najljubša barva:…………………………………………….. bordo rdeča
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je:………………………………… poletje
  3. tri stvari, ki jih imam najraje: …………………………………….družina, prijatelji, dobra hrana
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram:………………………………… hinavščina, bolezen, obrtnike ki slabo opravljajo delo
  5. moj trenutni »veliki cilj« je:………………………………………. transplantacija ledvice
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a) ………………..…Jonatan Livingston Galeb
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)…………………………….. 21 grams
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo:….. angleške humoristične serije
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce: ……………………………nestrpnost in divjanje v prometu
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu : ………………………..Wurzburg 2008

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………………………….Naša veličina ni v tem, da nikoli ne pademo temveč, da vsakič ko pademo, vstanemo.

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile: ……Skrben mož in oče treh otrok. Že 17 let se bojujem z boleznijo in upam, da se mi bo uresničila največja želja- cilj, ki sem ga napisal zgoraj.

po....... rdeči preprogi……..stopa…….     gloria 

\"\"

1. moja najljubša barva………………………………………………roza
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je………………………………….poletje
  3. tri stvari, ki jih imam najraje…………………………….……….družino,dunajski zrezek,poštene ljudi
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…………………………………zahrbtne ljudi,nevoščljivost,laži
  5. moj trenutni »veliki cilj« je………………………………….……sem ga že dosegla
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)……………..……Metulj
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)………………………..……Umazani ples, Avstralija
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo…   šalam, velik stvari
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce……………………………zahrbtni ljudje
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu……………………...…1 porod

Osebni in življenjski moto se glasi: ………………………………………….……Pomagaj vsakemu,ker nikoli ne veš, kdaj bomo pomoč rabili mi

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……poštena, zgovorna, vedno nasmejana…

//19.2.2009 22:40:52 uredil snejbi

E-mestniki na rdeči preprogi