po....... rdeči preprogi……..stopa……. darjadora

Osebni in življenjski moto se glasi:………………………. nikoli ni prepozno, vedno pripelje še en vlak, pa še ed\'n moj: nikoli ne reci nikoli…….
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……eh tega ne bom pisala, naj me imajo za tako kot me imajo, »moj« že ve kakšna sem a\'nede
po....... rdeči preprogi……..stopa……. demox

Osebni in življenjski moto se glasi: …………………………………………………živi in pusti živeti, ampak vseeno pripomni kakšno pikro ob primernem trenutku![]()
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …… uff no recimo, sem silno zakomplicirana oseba, ki poizkuša tempo deloholika prenesti tudi na osebni nivo in biti dejaven na čim več stvareh,uživač, popotnik, alpinist, kolesar (ki ima rad teren čim bolj pokonci) in na koncu, da ne pozabim, tudi tarokaš od 4 leta starosti naprej
)
pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz. klik
po....... rdeči preprogi……..stopa……. TanjaKova

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………………..……UŽIVAJ DOKLER LAHKO, KER ŽIVLJENJE JE PREKRATKO
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile………… NOBENIH POSEBNOSTI: SPROŠČENA, DIREKTNA, ZANIMIVA
po....... rdeči preprogi……..stopa……. Bundes

Osebni in življenjski moto se glasi: ………………..POMAGATI LJUDEM V DOBREM IN SLABEM.
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile: ……MLAD NASMEJAN DEČKO. VEDNO DOBRE VOLJE IN ODPRTEGA SRCA TER VEDNO PRIPRAVLJEN PRISKOČITI NA POMOČ, TER KOT PRAVIJO ZA NAS GASILCE, DA ZA GASILCA MORAŠ BITI MALCE TRČEN IN PA MALCE SRČEN.
pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz.klik
po....... rdeči preprogi……..stopa……. poljcancan

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………………….……KO TI JE HUDO, SE SPOMNI, DA JE KOMU ŠE HUJE
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……PA KAJ BI GOVORIL
po....... rdeči preprogi……..stopa……. ire1na

Osebni in življenjski moto se glasi: …………………………………………Življenjsko pot si izbiraj sam
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …Predstave o sebi so večkrat zgrešene!
pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz. klik
po....... rdeči preprogi……..stopa……. zabojpiva

Osebni in življenjski moto se glasi:……………………………………………………..Je treba delat
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ………. tarok je zakon
po....... rdeči preprogi……..stopa……. entity

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………………….…..……Spoštuj sebe in druge, ne pozabi na naravo
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …….Sam samo človek z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi, ki spadajo zraven.
po....... rdeči preprogi……..stopa……. frankinja

Osebni in življenjski moto se glasi:……………………………………………… Če hočeš videti, moraš gledati s srcem!
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …Sem že zadosti povedala o sebi. Naj še za drugič kaj ostane!
po....... rdeči preprogi……..stopa……. JureV

Osebni in življenjski moto se glasi………………………………………………...V življenju se ne smeš sekirat, treba pa v določenih trenutkih tvegat, pol ti nima kaj bit in živel boš srečno in poln veselja.
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ..…Večino časa imam v levi roki karte, v desni fotoaparat, nosim belo haljo in se vozim s kolesom. Drgač\' pa hodim vsako leto obvezno na morje, v gore, včasih pa še treba kaj v študentski servis :D
po....... rdeči preprogi……..stopa……. klm123

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………………………………….Naša veličina ni v tem, da nikoli ne pademo temveč, da vsakič ko pademo, vstanemo.
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile: ……Skrben mož in oče treh otrok. Že 17 let se bojujem z boleznijo in upam, da se mi bo uresničila največja želja- cilj, ki sem ga napisal zgoraj.
po....... rdeči preprogi……..stopa……. gloria

Osebni in življenjski moto se glasi: ………………………………………….……Pomagaj vsakemu,ker nikoli ne veš, kdaj bomo pomoč rabili mi
Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……poštena, zgovorna, vedno nasmejana…