Prijava

E-mestniki na rdeči preprogi

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 19.01.2009 14:32:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa…….  simon1982

\"\"

1. moja najljubša barva…………………………………………..…modra
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je……………………………..…poletje
  3. tri stvari, ki jih imam najraje……………………………………žena, glasba, delo
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram……………………………..…hinavščina, nasilje, škodoželjnost
  5. moj trenutni »veliki cilj« je……………………………………...imeti otroke
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)…………………Hamlet
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)……………………………Mistic river
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo….…komedije in dobri vici
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce…………………………..…zahrbtnost
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu……………………….....najina poroka

Osebni in življenjski moto se glasi: ………..…ne delaj tistega drugemu, za kar si ne  želiš da bi drugi tebi…. Če lahko nekomu pomagaš, mu pomagaj, drugače ga pusti pri miru

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile……Vedno dobre volje….Vedno za dobro družbo…Vedno za štose…Rad pomagam

po....... rdeči preprogi……..stopa…….  smrecica    

\"\"

1. moja najljubša barva………………………………………………rumena
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je…………………………………pomlad
  3. tri stvari, ki jih imam najraje………………………………..……sprehode, domači mir, kavo
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…………………………………galame, neprijaznosti, prisile
  5. moj trenutni »veliki cilj« je………………………………………pomagati otrokom
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)………………… vse od Victorie Holt
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)……………………….……Sissi
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo…………dober vic
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce……………………………….…prepočasna vožnja na cesti
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu………………………………prvi poljub

Osebni in življenjski moto se glasi: ………….……Življenje  brez prijateljstva je prazno, zato za prošnjo prijatelja ni nobenega jutri!

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……….…Rada se smejem - tudi na svoj račun, vendar sem precej občutljiva, zato je treba biti kar previden v razgovoru z mano.

pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz. klik

//19.1.2009 14:46:43 uredil snejbi

1tan

1tan
Datum objave: 20.01.2009 12:38:03 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa…….  snejbi

\"\"

1. moja najljubša barva……………………………………ČRNA
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je……………………….POLETJE
  3. tri stvari, ki jih imam najraje………………………….MOJ DOM, POTOVANJE IN MASAŽA
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram………………………LAŽI, NEISKRENOST, SPRENEVEDANJE
  5. moj trenutni »veliki cilj« je…………………………… HM, KAR NEKAJ JIH JE
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)……… BULGAKOV: MOJSTER IN MARGARETA
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)…………………PLINSKA SVETILKA (HITCHKOK)
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo…NEDOLŽNE ŠALE, KI NIKOGAR NE PRIZADENEJO
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce ………………………….NEUMNI, VASE ZAVEROVANI LJUDJE
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu……………………… ROJSTVO SINOV

Osebni in življenjski moto se glasi:……………………………………..  Nikoli se ne prepiram z budalo: najprej te spusti na svoj nivo, nato te dotolče z izkušnjami smile

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……

Uhh..

Aaaaaaaaa

Grrrrrrrrrr

smile

po....... rdeči preprogi……..stopa……. janez4  

\"\"

1. moja najljubša barva…………………………………………….modra, zelena
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je………………………………..nekej vmes brez dežja
  3. tri stvari, ki jih imam najraje……………………………………svoje otroke, pirček -union srebrni, novi izzivi- razmišljanje kako kaj narediti
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram……………………………..…izmišljene laži,  nakladače, beljenje
  5. moj trenutni »veliki cilj« je…………………………………..…mislim da bo k\'r nova služba
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)…………………je ni, ker jih dvakrat ne morem brati
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)……………………………uf uf……
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo………osebe ki se delajo pametne, vicoteka itd
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce……………………………….preglasno govorjenje - dretje žene brezveze
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu……………………………mislim da kar celo življenje

Osebni in življenjski moto se glasi: ……………………….…k\'r  t\'k naprej saj slabše ne more biti pa že  sedaj je k\'r v redu

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……se me bo že vsak po svoje predstavil  ko bo z mano igral tukaj na taroku al pa turnirju

pogovori, komentarji, vprašanja… nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz. klik

//20.1.2009 19:25:35 uredil snejbi

1tan

1tan
Datum objave: 21.01.2009 13:56:41 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa…….  1pipi

\"\"

1. moja najljubša barva…………………………….………črna-čeprav to ni barva
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je………………………..poletje
  3. tri stvari, ki jih imam najraje……………………………fajn družbo, dobro hrano, potovanja
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…………………..……zamujanje(čeprav to redno počnem) hinavščina, egoizem
  5. moj trenutni »veliki cilj« je………………………..……več malih ciljev - če uspem sem zmagala
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)…………uuu- sem jih že več 2x prebrala (ker berem hitro  in  ker hitro tudi pozabim
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)……………..…………………Nebo nad Berlinom
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo…..…iskrivi, duhoviti ljudje
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce………………………………likanje \"Pomežik\"
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu……………………………uu v vseh teh letih se jih je nabralo  veliko…...

Osebni in življenjski moto se glasi: ……….....Človek se uči do svoje smrti - njegova smrt pa uči druge

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile………  hehe…"Pogosto zadostuje ena sama beseda, da človeka razglasijo za modreca, in prav toliko, da ga razglasijo za tepca. Resnično moramo paziti, kaj govorimo." – Konfucij

po....... rdeči preprogi……..stopa…….  eknez   

\"\"

1. moja najljubša barva je……………………………… zelena, kot voda v kateri plavajo ribe
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je…………………… poletje,ker sem že malo v letih in sem rad na toplem
  3. tri stvari, ki jih imam najraje………………………   ribolov,sprehod po ribiški trgovini,ter stvar,ki smo ji rekli sexanje,ko smo bli mladi(zadnje čase kar prvo stvar delam)
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram……………………  kislega vina, slabe karte pri taroku, vegetarijansko hrano
  5. moj trenutni »veliki cilj« je…………………………. da moja ekipa ostane v »A« ribiški ligi v letu 2009
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a) ….…  Spremenili so svet
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)………………    Diplomiranec
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo……………  ko moj sosed na ribiški tekmi ujame manj rib kot jaz, nasmejem se pa rad ljudem, ki imajo smisel za humor in eden takih je Kr edn
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce……………………………………… to da ne morem igrat taroka k mam nov računalnik pa mi ga moj prijatelj ne zna poštimat da bi lohk igral
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu…………………………………… ko smo b\'li v coni-B in sva jaz in Kr edn uzrla metty z novimi hlačami

Osebni in življenjski moto se glasi:………………………….. če nimaš povedat kaj lepega bodi raje tiho

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile…………….sem človek ki ga zanima vse kar je povezano z ribami, zelo rad sem v družbi, pa tista stvar pod tretjo točko me tud\' mal\' zanima…..

vprašanja, komentarji, pogovori.... se nadaljujejo v temi 

zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi   oz. tukaj

//21.1.2009 15:20:47 uredil snejbi

1tan

1tan
Datum objave: 22.01.2009 12:27:59 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa……. HeCtOr

\"\"

1. moja najljubša barva……………………………………črna
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je………………………sam\' da je toplo
  3. tri stvari, ki jih imam najraje………………………..…hribi, bevanda, ribolov
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram………………………primitivci, zima, dež
  5. moj trenutni »veliki cilj« je……………………….……zaslužit za penzijo :o)
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)………..ufuf….. rajš ne
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)……………….…Kekec
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo……debeli zeljni glavi na vrtu
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce………………………..……cmokanje pri hrani…. aaaaaaa
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu…………………….……loto zadetek pri 5-ih letih

Osebni in življenjski moto se glasi: ………Delati zna vsak, služit redko kdo.

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile….

-univerzalc

-univerzalc

-celo čudežni dečko

-hahahaha

po....... rdeči preprogi……..stopa…….smrketaM    

\"\"

1. moja najljubša barva……………………………………modra
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je………………………lepa jesen
  3. tri stvari, ki jih imam najraje…………………………..življenje, premetanka in ljudje
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram ……………………...zlobni ljudje, umazanija in nesramnost
  5. moj trenutni »veliki cilj« je…………………………….priti do te mere, da bom lahko zopet plesala
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)……..…Stella Termoghen
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)……………….…Dirty dancing
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo……dobra volja ljudi okoli mene
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce……………………………..nadutost in samoljubnost
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu…………………………..…težko izberem najlepšega..., prva rožica mojega sina ob osmem marcu

Osebni in življenjski moto se glasi: …………………….Življenje je lepo, zato ga živi in pusti živeti

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …………… ej tanči…To je najtežje, opisati sam sebe. Sem komunikativna, vedno za dobro voljo in smeh. Rada imam vse kar je v zvezi z zaposlitvijo možganov, tudi premetanka je med njimi. Ljubim naravo in vse kar je povezano z njo. Rada imam prijatelje, ki mi stojijo ob strani tudi zdaj, to so pravi »prijtelji«. Sama se trudim, da ne užalim nikogar, če pa že, se znam tudi opravičiti. Do zdaj se mi je to zgodilo le nekajkrat. Ne maram, da reči niso dorečene, da nekaj obvisi v zraku... Skoraj vedno sem dobre volje, vedno pripravljena pomagati, vedno sem tu za tiste, ki me potrebujejo. 

vprašanja, komentarji, pogovori.... se nadaljujejo v temi 

zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi   oz. tukaj

//22.1.2009 12:42:17 uredil snejbi

1tan

1tan
Datum objave: 23.01.2009 13:45:06 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa……. jaka_

\"\"

1. moja najljubša barva………………………………………………rumena
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je……………………………….…poletje,zima
  3. tri stvari, ki jih imam najraje………………………………….…. adrenalin, druženje, zabava
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram……………………………….… hinavstvo,zahrbtnost
  5. moj trenutni »veliki cilj« je …………………………………..……končati šolanje
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)……………….....…je ni
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)…………………….…………jih je velik
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo……dobri šali
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce…………………………..…obrekovanje
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu……………………….…bungee jumping

Osebni in življenjski moto se glasi:……………………………………. živi življenje, ker je prekratko

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ….…pošten, zabaven, ki se zna pošalit na svoj račun 

po....... rdeči preprogi……..stopa…….   NELI1                          

\"\"

1. moja najljubša barva…………………………………………………črna
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je…………………………………….pomlad
  3. tri stvari, ki jih imam najraje…………………………………………psa, moj ranč, dobro hrano
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram………………………………….…vampov, špinače, podgan na ranču
  5. moj trenutni »veliki cilj« je……………………………………..……uspeti, da se mi ne bo skoz vse »podiral«
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)………………………Bermudski trikotnik
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)…………………………………Mama Mia
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo………smejem se vsemu kar je smešno, dobra družba je men\' » sveta«
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce…………………………….…opravljanje
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu……………………………ko sem dobila oba nečaka

Osebni in življenjski moto se glasi: ………………………………….…bodi to kar si in ne prilagajaj se,  naj te sprejmejo takega kot si

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …….…sem velik ljubitelj živali….. rada tudi dobro jem….. nadvse pa uživam v dobri družbi….. in to, da sem kakršna sem …

pogovori, komentarji, vprašanja se nadaljujejo v temi zabava-moj kotiček-pogovori o rdeči preprogi oz.  klik                                    

//23.1.2009 15:13:05 uredil snejbi

1tan

1tan
Datum objave: 23.01.2009 22:13:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

dovolite mi, da pojasnim nekaj stvari: od tisočpetsto poslanih zs-jev, je trenutno moja arhivna baza zelo majhna še....zato sm začela z izborom tudi tistih, ki so se registrirali nekako do poletja 2008 in so zelo aktivni, al tko al drugače....baza staroselcev se je zato razširila na malo več....zdej modrujem ali imamo tolko nikov pod ključem al je keč kje drugje.....res je, da boste marsikoga pogrešali med predstavljenimi, nekateri mi sploh niso vrnili vprašalnika, nekatere sem vzela z velikim razumevanjem, da pač ne želi objave....vsekakor je vmes veliko "zvenečih imen".....vendar bo preproga razgrnjena dalje...

dobrodošli na 

rdeči preprogi…..

//23.1.2009 22:25:10 uredil 1tan

E-mestniki na rdeči preprogi