![]() Št. sporočil: 3157 Št. povezav: 33 | danes je poseben dan in posebni ljudje si zaslužijo posebno pozornost…. zato, vsem zbranim »mirnogorcem" sporočam in želim naslednje:
Pozdravljam seveda vse zbrane, ki vas je mnogo, preveč, da naštevam vsakega posebej, še posebej pa smetano našega »vrha«, v načelu z »vrhovnim« … in se ve, če se bo komu kolcalo, pol mam jest prstke umes….definitivno sem v mislih z vami….in ker vemo, da vsako tekmovanje nekdo nosi prvo, nekdo zadnje mesto, vsi ostali smo umes….poklanjam vsem udeležencem za motivacijo, strategijo in taktiko igranja nekaj primernega……naj bo tole danes vaš dan……. Za vsakega posebej med vami in za vse nas…..pa tole….
//31.5.2008 11:05:59 uredil 1tan |
![]() Št. sporočil: 1851 Št. povezav: 22 | Hvala tanči, sm dušo zdele spustla , da sem tole prebrala teli podivjani hordi tud mi mislmo nate (sam muzka pa ne delaaaaaaaa) |
![]() Št. sporočil: 1851 Št. povezav: 22 |
a tole tanči //31.5.2008 11:43:27 uredil snejbi |
![]() Št. sporočil: 688 Št. povezav: 10 | @tanči: hvala za lepe želje, pa nasljednič da te vidimo zraveeeeeennn ** @čif: servus @antika: mwwwwwwwwwaaaaaaaaaa |
![]() Št. sporočil: 446 Št. povezav: 2 |
men pa nč lupčka :( looool
Evo še en komadič u mojmu stilu za vas (pa pravjo da je james brown mrtu ... lej kok miga porkaduš :D)
//31.5.2008 12:31:06 uredil Chief |
![]() Št. sporočil: 3157 Št. povezav: 33 | vrhunci "mirnogorcev" se zagotovo počasi zaključujejo.....bliža se slovo...tako ali drugačno. Upam, da je bil to res vaš dan, saj si ga močno zaslužite....ostajajo vezi, spomini in novo upanje..... samo za vas pošiljam...... Alen Nižetić - Noćas se rastaju prijatelji
|
![]() Št. sporočil: 225 Št. povezav: 0 | pffffff. definitivno naš dan :P |
![]() Št. sporočil: 688 Št. povezav: 10 | Garfield je rekel: pffffff. definitivno naš dan :P ti softič mogu še noč vidit, mi se mamo tko fajn,sm kurba ko je ne tko pijan da se po men vesi :P //1.6.2008 02:25:55 uredil NeroX |
![]() Št. sporočil: 225 Št. povezav: 0 |
pffffff :P //1.6.2008 11:00:27 uredil Garfield |
Št. sporočil: 1395 Št. povezav: 0 | ČESTITKE od mene, za 1. mesto Poleg tega se zahvalim T4 za družbo mojim dvema frocoma, posebej pa še Pepi in možu za dodatno..... uhhhh HVALA ! |
![]() Št. sporočil: 446 Št. povezav: 2 | js spljoh ne vem več kak folk to špila, da kr en garfield loh zmaga, mislm ... tuamč ej :D:D:D |
![]() Št. sporočil: 3123 Št. povezav: 7 | čestitke tudi od mene, lepo da je turnir uspel |
Št. sporočil: 2 Št. povezav: 0 | Vse čestitke pepi in njenemu možu, za dobro hrano in pijačo in sonček in lokacijo in dobro voljo nasploh. Vse čestitke organizatorju (organizatorci) za lepe igre, sam mal kratke Pivo naredil svoje..... Vse čestitke zmagovalcu ... Nasploh same čestitke, bil sem ganjen.... Lep sončni pozdrav iz drugega konca Slovenije lp
RV |
Št. sporočil: 60 Št. povezav: 0 | čestitke zmagovalcu lp angel |
![]() Št. sporočil: 97 Št. povezav: 0 | Ja banda, super je blo, hvala vsem za krasna dva dneva...hvala mirnogorski mladini (Pepa, Roman in Rudollf) za gostoljubje in razvajanje... Upam, da se kmalu zopet srečamo |
![]() Št. sporočil: 225 Št. povezav: 0 | ja gostoljubje je blo res super, ful prjazna pepa, rudi čist faca, pa vsi ostali tud. hvala za čestitke, zahvaljujem pa se soigralcem, ker brez njih mi nebi uspelo hehehe. ne res je blo fajn, razgled zlo lep, družba odlična...uglavnem lepo je met take piknike. zj se grem pa že 6ič stuširat pa s kremo namazat sva z Lys mal pretiravala na sončku :P ayde čau |
![]() Št. sporočil: 3157 Št. povezav: 33 | zdej mene ob vsem tem vašmu krasnemu vzdušju sam neki močno skrbi.....že ceu dan nism vidla pofočkanih unih s smetane vrha.....a so tok zmatrani, da so si vzel Trnuljčice dneve, al ste jih napil, da ne bojo več postou vidl in brisal in so kr na "mirni" ostal, al ste jim nezaupnico dal'.....al kwa za en zlomek jih dones nosi, da jih ni med nami.... |
Št. sporočil: 598 Št. povezav: 43 | Ja najprej zahvala pepi, romanu in rudolfu ker so nas stregli od spredaj zadaj še lupčka za lahko noč dobiš in pokrije te prav nežno. Lavor ti pod postljo potisne in uspavanko zapoje. Hvala vam. Čestital bi tudi tekmovalcem in zmagovalcem.. 1. Garfield Ja bilo je fino fajn, stari mački smo se vidli, nekaj novih mladičkov smo spoznal in to je to.. Nekaj utrinkov bo tudi objavljenih v naši galeriji. |
![]() Št. sporočil: 688 Št. povezav: 10 | evo še moje zahvale in želje prvo hvala snejbiki ko me je prpelala sploh :P če neb blo nje neb blo mene, hvala riletu za turnir, ter za majčko, KR_enmu ko je majčke sploh zrihtu, hvala primorčanom ko so pršl da smo se nemal spoznal(sm glede pitja ste softiči), metty ko me je z jagodam in flugicam nafotrala, ter seveda pepi, njenemu možu ter rudija za odlično gostolubje, ter odlične obroke...čestitke garfiju, ter ostalim....bile so dobre igre...posebna hvala vsem, ko so prnesl pivo, uniona ter ostale alkoholne pijače....matr čist smo hladilnik spraznal...hvala tudi ivanu, ko me je na premetanki mal gor potegnu ter me 2x tko sesul v šahu, da nevem kdaj ga bom spet igrov :P....če črto potegnem blo super, se bomo še povabil, pa lepo vas je blo spet videt...aja pa če kerga zanima mami sploh ni bla pijana:P |
![]() Št. sporočil: 802 Št. povezav: 1 | ni za kej še kdaj **mwwwwwwwwwa** |
Dragi mirnogorci in vsi udeleženci turnirja ![]()
Za nami je še eno prijetno druženje ob taroku, še en dan ki se ga bomo spominjali - nekateri zarad prijetne družbe, nekateri po zasluženi zmagi, nekateri bodo rekli 'madona me je opeklo
'...
sto ljudi sto čudi ane
.
Zahvaljujem se pepi, rudolfu in Romanu, ki so res s srcem in profesionalno poskrbeli za naše dobro počutje - prepričana sem, da se bomo vsi radi znova in znova vračali k vam.
Rilči, ti si C.A.R. ( ko boš kandidiral za predsednika te podprem 
)
Hvala Kr_edn in metty za majčke, prijetno sta nas presenetila 
Posebne zahvale našim Primorcem, ki so se končno opogumili in še oni prišli k nam
, in seveda čestitke Ducku za osvojeno četrto mesto, pa tudi Karmen je zvesto branila barve obale
), Tamara je sploh presenetila s sangrijo (baje je bla odlična, jaz je žal nisem probala- pa drugič
)
Oh vi naši Štajerci
kaj bi mi brez vas... izredno vesela sem da sem spoznala dekle in nataly, dobrodošel tudi Masta, za vijoltripa bom pa še razmislla, k nam pokale odnaša
)) (bravo vijol, zaslužu si, in fejst poba si
), jurčk, frasko , Piktek, Nerči mwaaaaaaaaa![]()
Gozdar, čestitke tut teb, dolg je že odkar si pršel na prvi turnir v cono... 'tastari' se ne damo kr tko ![]()
mufko, luškana pa pridna otročka maš, as vidu da ni blo nbenga problema
)
Ela, mami, sonchica ... TNX 
za taradovedne pa še podrobni rezultati turnirja http://shrani.si/f/B/bD/2BZUTfZt/uvrstitev-mg-30-maj-08.xls
Mhm sploh nočni spust je bil pester, polno oči živalc v temi
Drugače pa ja....odlično in čimprej spet Vam na Mirni gori pa, koča oddaja pozitivno energijo zaradi vaših čudovitih karakterjev! S srcem ste gor in to je bistvo
Pepa, Roman, Rudi upam da se čimprej spet vidimo!
Ostalim pa:
zmagovalcem-zavistno privoščljivo----BRAVO
poražencem-ne se sekirat, tudi jaz sem med vami
zmačkanim---klin se s klinom zbija
opečenim---jogurt pomaga in jutri bo bolje
Vsekakor upam da bo čimprej spet turnir in naslednjič ne smemo garfielda pustiti tako dolgo na soncu, ker bo spet zmagal![]()
...koča oddaja pozitivno energijo zaradi vaših čudovitih karakterjev! S srcem ste gor in to je bistvo![]()
že prvič, ko sem prišla gor, me je čisto preplavil tak občutek... idilična lokacija in trije mušketirji, ki ustvarjajo toplino dóma... P-R-R, NAJBOLJŠI STE !!!
super vikend je bil, pa saj s tko fajn družbo sploh ni moglo bit drugače (pa še flugiceeeeeeeeee so ble :DDD)
in seveda: čestitke GARFI
P.S. ampak zakwa ste pa vsi ušli?? pa mene nben zbudu? ja bom pa še mau kle gor rudijeve vice poslušala pa pepine BOŽANSKE čalapinke jedla (ku ne upam domu, baje se medvedka z mladičem pr nas sprehaja)
Metty, a veš kwa?
Mislm, zanalaž si tko igrala, da bi bila na konc 13. Sam zato, da si dobla majico z lucky XIII.
(Sam zakaj zmagovalec dobi škisa, hm, je bil 22.?
NE BOM VEČ PIL!!!!