Prijava

III. RL T4 turnir in piknik, Mirna gora, 31.5.2008; MG-30.5.2009

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 01.06.2008 17:16:12 Citiraj objavo Pošlji ZS

Št. sporočil: 3157
Št. povezav: 33
Dodan: 31.05.2008 ob 11:05 , Dolžina sporočila: 241, Zbriši Uredi

danes je poseben dan in posebni ljudje si zaslužijo posebno pozornost….

zato, vsem zbranim »mirnogorcem" sporočam in želim naslednje:

1. naj bo stisk roke močan in objem več kot prijateljski
  2. naj vas nasmeh in dobra volja danes ne izdata
  3. naj vam bo kvartopirska žilica naklonjena
  4. naj vam bo prijetno in dogodki v maksimalno veselje
  5. naj vam sije sonce…….

Pozdravljam seveda vse zbrane, ki vas je mnogo, preveč, da naštevam vsakega posebej, še posebej pa smetano našega »vrha«, v načelu z »vrhovnim« …

in se ve, če se bo komu kolcalo, pol mam jest prstke umes….definitivno sem v mislih z vami….in ker vemo, da vsako tekmovanje nekdo nosi prvo, nekdo zadnje mesto, vsi ostali smo umes….poklanjam vsem udeležencem za motivacijo, strategijo in taktiko igranja nekaj primernega……naj bo tole danes vaš dan…….

Za vsakega posebej med vami in za vse nas…..pa tole….

//31.5.2008 11:05:59 uredil 1tan

Št. sporočil: 1851
Št. povezav: 22
Dodan: 31.05.2008 ob 11:23 , Dolžina sporočila: 21, Zbriši Uredi

Hvala tanči, sm dušo zdele spustla , da sem tole prebrala teli podivjani hordiwink.

tud mi mislmo nate (sam muzka pa ne delaaaaaaaa)

Št. sporočil: 1851
Št. povezav: 22
Dodan: 31.05.2008 ob 11:40 , Dolžina sporočila: 26, Zbriši Uredi

a tole tančismile)) TENKJUUUUUUUUUUUUU MWAAAAAA

//31.5.2008 11:43:27 uredil snejbi

Št. sporočil: 688
Št. povezav: 10
Dodan: 31.05.2008 ob 12:13 , Dolžina sporočila: 16, Zbriši Uredi
@tanči: hvala za lepe želje, pa nasljednič da te vidimo zraveeeeeennn **
@čif: servus
@antika: mwwwwwwwwwaaaaaaaaaa

Št. sporočil: 446
Št. povezav: 2
Dodan: 31.05.2008 ob 12:26 , Dolžina sporočila: 47, Zbriši Uredi

men pa nč lupčka :( looool

Evo še en komadič u mojmu stilu za vas (pa pravjo da je james brown mrtu ... lej kok miga porkaduš :D)

//31.5.2008 12:31:06 uredil Chief

Dodan: 31.05.2008 ob 20:43 , Dolžina sporočila: 54, Zbriši Uredi

vrhunci "mirnogorcev" se zagotovo počasi zaključujejo.....bliža se slovo...tako ali drugačno. Upam, da je bil to res vaš dan, saj si ga močno zaslužite....ostajajo vezi, spomini in novo upanje.....

samo za vas pošiljam......

Alen Nižetić - Noćas se rastaju prijatelji

Št. sporočil: 225
Št. povezav: 0
Dodan: 31.05.2008 ob 23:49 , Dolžina sporočila: 5, Zbriši Uredi
pffffff. definitivno naš dan :P

Dodan: 01.06.2008 ob 02:24 , Dolžina sporočila: 37, Zbriši Uredi
Garfield je rekel:
pffffff. definitivno naš dan :P

ti softič mogu še noč vidit, mi se mamo tko fajn,sm  kurba ko je ne tko pijan da se po men vesi :P

//1.6.2008 02:25:55 uredil NeroX

Dodan: 01.06.2008 ob 10:55 , Dolžina sporočila: 20, Zbriši Uredi

pffffff :P

//1.6.2008 11:00:27 uredil Garfield

Št. sporočil: 1395
Dodan: 01.06.2008 ob 11:28 , Dolžina sporočila: 50, Zbriši Uredi

ČESTITKE od mene, za 1. mestoPomežik                                                                                                        Kričim

Poleg tega se zahvalim T4 za družbo mojim dvema frocoma,

posebej pa še Pepi in možu za dodatno..... uhhhh Osramočen

HVALA !

Št. sporočil: 446
Št. povezav: 2
Dodan: 01.06.2008 ob 11:44 , Dolžina sporočila: 19, Zbriši Uredi
js spljoh ne vem več kak folk to špila, da kr en garfield loh zmaga, mislm ... tuamč ej :D:D:D

Št. sporočil: 3123
Št. povezav: 7
Dodan: 01.06.2008 ob 12:25 , Dolžina sporočila: 14, Zbriši Uredi
Smeh čestitke tudi od mene, lepo da je turnir uspel

Št. sporočil: 2
Dodan: 01.06.2008 ob 13:06 , Dolžina sporočila: 45, Zbriši Uredi

Vse čestitke pepi in njenemu možu, za dobro hrano in pijačo in sonček in lokacijo in dobro voljo nasploh.

Vse čestitke organizatorju (organizatorci) za lepe igre, sam mal kratke smile

Pivo naredil svoje.....

Vse čestitke zmagovalcu ...

Nasploh same čestitke, bil sem ganjen.... 

Lep sončni pozdrav iz drugega konca Slovenije

lp 

RV 

Št. sporočil: 60
Dodan: 01.06.2008 ob 13:10 , Dolžina sporočila: 3, Zbriši Uredi

čestitke zmagovalcu

lp angel

Št. sporočil: 97
Dodan: 01.06.2008 ob 13:49 , Dolžina sporočila: 32, Zbriši Uredi

Ja banda, super je blo, hvala vsem za krasna dva dneva...hvala mirnogorski mladini (Pepa, Roman in Rudollf) za gostoljubje in razvajanje...

Upam, da se kmalu zopet srečamo Nasmeh

Dodan: 01.06.2008 ob 13:58 , Dolžina sporočila: 65, Zbriši Uredi

ja gostoljubje je blo res super, ful prjazna pepa, rudi čist faca, pa vsi ostali tud. hvala za čestitke, zahvaljujem pa se soigralcem, ker brez njih mi nebi uspelo hehehe. ne res je blo fajn, razgled zlo lep, družba odlična...uglavnem lepo je met take piknike. zj se grem pa že 6ič stuširat pa s kremo namazat sva z Lys mal pretiravala na sončku :P

ayde čau 

Dodan: 01.06.2008 ob 15:20 , Dolžina sporočila: 65, Zbriši Uredi
zdej mene ob vsem tem vašmu krasnemu vzdušju sam neki močno skrbi.....že ceu dan nism vidla pofočkanih unih s smetane vrha.....a so tok zmatrani, da so si vzel Trnuljčice dneve, al ste jih napil, da ne bojo več postou vidl in brisal in so kr na "mirni" ostal, al ste jim nezaupnico dal'.....al kwa za en zlomek jih dones nosi, da jih ni med nami....

Št. sporočil: 598
Št. povezav: 43
Dodan: 01.06.2008 ob 15:45 , Dolžina sporočila: 75, Zbriši Uredi

Ja najprej zahvala pepi, romanu in rudolfu ker so nas stregli od spredaj zadaj še lupčka za lahko noč dobiš in pokrije te prav nežno. Lavor ti pod postljo potisne in uspavanko zapoje. Hvala vam.

Čestital bi tudi tekmovalcem in zmagovalcem..

1. Garfield
2. Gozdar
3. Vijoltrip
4. Duck

Ja bilo je fino fajn, stari mački smo se vidli, nekaj novih mladičkov smo spoznal in to je to..

Nekaj utrinkov bo tudi objavljenih v naši galeriji. 

Dodan: 01.06.2008 ob 16:39 , Dolžina sporočila: 142, Zbriši Uredi
evo še moje zahvale in želje

prvo hvala snejbiki ko me je prpelala sploh :P če neb blo nje neb blo mene, hvala riletu za turnir, ter za majčko, KR_enmu ko je majčke sploh zrihtu, hvala primorčanom ko so pršl da smo se nemal spoznal(sm glede pitja ste softiči), metty ko me je z jagodam in flugicam nafotrala, ter seveda pepi, njenemu možu ter rudija za odlično gostolubje, ter odlične obroke...čestitke garfiju, ter ostalim....bile so dobre igre...posebna hvala vsem, ko so prnesl pivo, uniona ter ostale alkoholne pijače....matr čist smo hladilnik spraznal...hvala tudi ivanu, ko me je na premetanki mal gor potegnu ter me 2x tko sesul v šahu, da nevem kdaj ga bom spet igrov :P....če črto potegnem blo super, se bomo še povabil, pa lepo vas je blo spet videt...aja pa če kerga zanima mami sploh ni bla pijana:P

Št. sporočil: 802
Št. povezav: 1
Dodan: 01.06.2008 ob 16:58 , Dolžina sporočila: 10, Zbriši Uredi

ni za kej še kdaj wink hvala tudi vam :P

**mwwwwwwwwwa** 

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 01.06.2008 18:01:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

Dragi mirnogorci in vsi udeleženci turnirja smile

Za nami je še eno prijetno druženje ob taroku, še en dan ki se ga bomo spominjali - nekateri zarad prijetne družbe, nekateri po zasluženi zmagi, nekateri bodo rekli 'madona me je opeklo wink'...

sto ljudi sto čudi ane smile.

Zahvaljujem se pepi, rudolfu in Romanu, ki so res s srcem in profesionalno poskrbeli za naše dobro počutje - prepričana sem, da se bomo vsi radi znova in znova vračali k vam.

Rilči, ti si C.A.R. ( ko boš kandidiral za predsednika te podprem Jezik venPomežik)

Hvala Kr_edn in metty za majčke, prijetno sta nas presenetila Poljub

Posebne zahvale našim Primorcem, ki so se končno opogumili in še oni prišli k nam smile, in seveda čestitke Ducku za osvojeno četrto mesto, pa tudi Karmen je zvesto branila barve obale smile), Tamara je sploh presenetila s sangrijo (baje je bla odlična, jaz je žal nisem probala- pa drugičsmile)

Oh vi naši Štajerciwink kaj bi mi brez vas... izredno vesela sem da sem spoznala dekle in nataly, dobrodošel tudi Masta, za vijoltripa bom pa še razmislla, k nam pokale odnaša wink)) (bravo vijol, zaslužu si, in fejst poba sismile), jurčk, frasko , Piktek, Nerči mwaaaaaaaaasmile

Gozdar, čestitke tut teb, dolg je že odkar si pršel na prvi turnir v cono... 'tastari' se ne damo kr tko smile

mufko, luškana pa pridna otročka maš, as vidu da ni blo nbenga problema smile)

Ela,  mami, sonchica ... TNX Poljub

za taradovedne pa še podrobni rezultati turnirja http://shrani.si/f/B/bD/2BZUTfZt/uvrstitev-mg-30-maj-08.xls

NeroX

NeroX
Št. sporočil: 1380
Regija: Celjska
Datum objave: 01.06.2008 19:00:31 Citiraj objavo Pošlji ZS

aja neki sm pa pozabu...čestitke demiju ko je pršu s kolesom na mirno smile demox car si smile

Força la Furia Roja

demox

demox
Št. sporočil: 178
Regija: Gorenjska
Datum objave: 01.06.2008 20:12:42 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mhm sploh nočni spust je bil pester, polno oči živalc v temiPresenečen Drugače pa ja....odlično in čimprej spet Vam na Mirni gori pa, koča oddaja pozitivno energijo zaradi vaših čudovitih karakterjev! S srcem ste gor in to je bistvosmile Pepa, Roman, Rudi upam da se čimprej spet vidimo!

Ostalim pa:

zmagovalcem-zavistno privoščljivo----BRAVO

poražencem-ne se sekirat, tudi jaz sem med vami

zmačkanim---klin se s klinom zbija

opečenim---jogurt pomaga in jutri bo bolje

Vsekakor upam da bo čimprej spet turnir in naslednjič ne smemo garfielda pustiti tako dolgo na soncu, ker bo spet zmagalsmile

metty

metty
Št. sporočil: 1667
Regija: Dolenjska
Datum objave: 01.06.2008 21:03:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

demox je rekel:

...koča oddaja pozitivno energijo zaradi vaših čudovitih karakterjev! S srcem ste gor in to je bistvosmile

že prvič, ko sem prišla gor, me je čisto preplavil tak občutek... idilična lokacija in trije mušketirji, ki ustvarjajo toplino dóma... P-R-R, NAJBOLJŠI STE !!!

super vikend je bil, pa saj s tko fajn družbo sploh ni moglo bit drugače (pa še flugiceeeeeeeeee so ble :DDD)

in seveda: čestitke GARFI

P.S. ampak zakwa ste pa vsi ušli?? pa mene nben zbudu? ja bom pa še mau kle gor rudijeve vice poslušala pa pepine BOŽANSKE čalapinke jedla (ku ne upam domu, baje se medvedka z mladičem pr nas sprehaja)

Things don´t change. We (can) change!

KR_edn

KR_edn
Št. sporočil: 1378
Regija: Štajerska
Datum objave: 01.06.2008 21:50:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

Metty, a veš kwa?

Mislm, zanalaž si tko igrala, da bi bila na konc 13. Sam zato, da si dobla majico z lucky XIII.

(Sam zakaj zmagovalec dobi škisa, hm, je bil 22.?

NE BOM VEČ PIL!!!! 

III. RL T4 turnir in piknik, Mirna gora, 31.5.2008; MG-30.5.2009