oljaaaaa
bravo za fajn organiziran piknik, zdaj po koncu smo se ptujčani enotno strinjali da se je splačalo prit taaak dauččč:D edino vidim, da nekaterim še manjka kilometrine, ko so v soboto hitro omagali, očitno je bil petek prehudi, haha
Tak da, še bomo prišli, pa zveseljem odnesemo tudi pokale:Dgarfi, ja itak da nooo, še čist premau se naslajaš, jst bi zihr strop od foruma čist uničla, tak bi skakala u luft hahaha
drgač sm misla začetnike u zmagovanju na turnirjih, ku men to neki ne laufa :PPP (če si se pa ti hecu, bom pa tvoji bejbiki rekla, je bla u 1. krogu boljš hehehe, tooo lyz !)
aloha. če že skoraj vsi še moram jaz dodat piko na i
. lepo je blo še večkrat tako upam da ste se vsi melo vsaj tak dobro kot jaz& family
verjemite, še se bomo turnirirali![]()
hvala vsem posebej ekipi s hribov in seveda udeležencem. lepo je z vami. dušan vas ima rad. se srečamo in seveda še kako bistro rečemo.poljubček vsem y..., ostalim pa samo pozdrav.
hehe
ste mislili, da sem končal?
čestitke vsem, sploh nagrajencem, organizatorju, tistim ki ste vse to povezali in hvala dekletu(moja žena) da mi je sploh povedala za tarok na netu in seveda snejb da me je povabila na prvi turnir.
lep pozdrav in predvsem prijetne igre,
dušan