Prijava

Kazalo po forumu

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 22.02.2009 11:39:13 Citiraj objavo Pošlji ZS

priznati moram, da nova razširitev tem na forumu blagodejno vpliva.....morda se bomo zdaj lažje znašli....me veseli, da ste razširili teme in podteme Iz utrinkov življenja in teme in podteme Zabava.....dodatek odprtih naslovov vsekakor dobrodošel.......

\"\"

KR_edn

KR_edn
Št. sporočil: 1378
Regija: Štajerska
Datum objave: 22.02.2009 12:15:57 Citiraj objavo Pošlji ZS

Sam da je nova tema, to bi šlo lohka tud pod POHVALE, PREDLOGI kar tako?

//22.2.2009 12:26:11 uredil KR_edn

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 22.02.2009 13:05:26 Citiraj objavo Pošlji ZS

a lahko mojo novo temo nemudoma uničte in prenesete med predloge ali pohvale moje današnje opažanje novosti....očitno je moteče, tega pa ne želim....sploh pa ne da kdo misli, da mi je v največje veselje odpirat nove teme....lahko tudi mirujem......da bote meli čim manj za brat....\"Zapečaten\"

KR_edn

KR_edn
Št. sporočil: 1378
Regija: Štajerska
Datum objave: 22.02.2009 15:00:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

Vsekakor sem tole pričakoval, saj sem tudi nalašč komentiral tvojo pohvalo. Brez dvoma si oko sokolovo tega portala, nihče ti pa tega ne očita. Vendar se mi je zdelo, da če že hvališ novosti in posredno omenjaš nepreglednost, oz. omenjaš kazalo po forumu, da je bila pač s tvoje strani odprta tema, sama sebi v namen, ker za to že obstajajo določeni naslovi tem, in bi verjetno že pripomoglo k večji preglednosti, za kar se pa modi trudijo, in tudi meni je všeč da so določene teme v istem košu.

1tan, ne glede na tvoja leta pa ti vseeno povem, s takimi izjavami-reakcijami verjetno ne boš daleč prišla, ker v življenju ni vse z rožcami postlano, in če ti nekdo pokaže kriv prst še ne pomeni, da ga vse živo o tebi moti. Če pa sama meniš, da si komu trn v peti pa seveda lahko narediš po svoje. Lahko to izvedeš teatralno v stilu: ČE PA NE BO TAKO KOT JAZ ŽELIM, POL ME NI VEČ!, lahko pa stvari gledaš tudi z druge strani, vsekakor je to tvoja odločitev. Obstajajo tudi dobronamerne kritike in pripombe, ki jih upoštevaš ali pa ne. Me pač zadeva malo asocira na otroka v trgovini, imel bom to igračo, ali pa se vržem na tla...hm, verjemi, mojim se to ni pripetilo.

Nima ravno zveze s tem, pa vendar: Zakaj ti nisem vrnil izpolnjenega vprašalnika o RDEČI PREPROGI, preprosto zato ker mi ni všeč, seveda bi lahko uporabil tudi slabši izraz, saj me tako spominja na rumeni tisk...Pa kaj, drugim je všeč, torej...kar vztrajaj, te podpiram, vsebina mi pa itaq ne bo všeč.

Pa brez zamere, saj nisem tako slab kakor se zdi, pa itaq ni v moji pristojnosti, da bi o tem sodil, kaj je prav na portalu in kaj ne.

//22.2.2009 15:15:01 uredil KR_edn

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 25.02.2009 15:39:42 Citiraj objavo Pošlji ZS

in stekla je solzica sreče..

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 04.04.2009 14:11:56 Citiraj objavo Pošlji ZS

KR_edn je rekel:

...

Nima ravno zveze s tem, pa vendar: Zakaj ti nisem vrnil izpolnjenega vprašalnika o RDEČI PREPROGI, preprosto zato ker mi ni všeč, seveda bi lahko uporabil tudi slabši izraz, saj me tako spominja na rumeni tisk...Pa kaj, drugim je všeč, torej...kar vztrajaj, te podpiram, vsebina mi pa itaq ne bo všeč.

Pa brez zamere, saj nisem tako slab kakor se zdi, pa itaq ni v moji pristojnosti, da bi o tem sodil, kaj je prav na portalu in kaj ne.

//22.2.2009 15:15:01 uredil KR_edn

Bom kar tukaj napisal, ker bi se drugje (npr. v "spammebaby"wink izgubilo med vsem klumpom...

Morda je tista primerjava z rumenim tiskom vseeno malce pretirana; potemtakem bi vanj štel tudi Proustov vprašalnik, dasiravno je vsebina le-tega nekoliko drugačna. Jaz ne obravnavam tega portala kot hudo resnega in kunštnega - pač ob koncu dneva (ali vmes) pridem pogledat, kaj se dogaja, novi štosi, karte, mnenja drugih itd... Če je pa kdo razgalil samega sebe na tepihu pa tudi prav; sicer vsebina vprašalnika ni ne vem kako osebna; neke splošne stvari, kaj imaš rad, česa ne, kaj ti gre na jetra, čemu se režiš... Če se komu le zdi, da zadeva preveč posega v njegovo zasebnost - prav, tudi to je treba spoštovati...

"Pa brez zamere, saj nisem tako slab kakor se zdi" <--- tebe sem citiral, ker zame velja nekaj podobnega; znašla sva se ob napačnem času na napačnem kraju (najbrž se boš spomnil)... Vedno delujem malce zajebantsko zaradi vzdušja, takrat sem se pa preveč nazaj potegnil, ne vem...

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

Kazalo po forumu