Prijava

Kontra beraču pri taroku v 4

Teater

Teater
Št. sporočil: 20
Regija:
Datum objave: 25.12.2007 23:01:04 Citiraj objavo Pošlji ZS

Opažam, da jih kar dost tukaj kontrira beraču;ne da bi koga žalil, po mojem bolj bedaste napovedi, kot kontra na berača u 4 ni.

poljcancan

poljcancan
Št. sporočil: 4986
Regija: Štajerska
Datum objave: 25.12.2007 23:07:13 Citiraj objavo Pošlji ZS

se strinjam ja kajti če ma tisti ki da kontra slabe karte se mora zavdat da dobre tud nekje morjo bit, pač vsak igra po svoje

KAR JE DOBRO, NI SLABO

anitka

anitka
Št. sporočil: 1836
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 26.12.2007 00:34:20 Citiraj objavo Pošlji ZS

zanč ko smo igrali berača in je en dou kontro pa sm ga uprašala zakaj je dal pa je reku zato da tisti ko igra berača (bil je v minusu) da prileze na pluska!!! mislim kr neki resss... te kontre pr beračih bi se lahko ukinle

AniTka ** dA ** FuCk ** RitKa

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 26.12.2007 03:19:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

jah. kontra je načeloma sestavni del igre in ni prepovedana, kolk je pa smiselna je pa za debatirat. itak je statistika 50:50.

sem pa odločno proti kontri na berača ker mi je bedna bedna bednaaaaaa, ker nkol ne morš vedet kaj mata ostaledva, ne loviš samo na svoje karte. Igralcem , ki dajejo kontre na berača se tudi lepo zahvalim za igro.... in se jim v nadaljnjem igranju izogibam smile

metty

metty
Št. sporočil: 1667
Regija: Dolenjska
Datum objave: 26.12.2007 11:07:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

en od "luštkanih" odgovorov je: ker ga imam jaz tud skor

ja fino a ne, tadruga dva pa skor valata... 

Things don´t change. We (can) change!

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 26.12.2007 11:25:52 Citiraj objavo Pošlji ZS

No kakorkoli trenutno je lahko kontra uporabljena, to ima pravico vsak uporabnik uporabit in če imate koga za krivit smo to mi in ne uporabniki ki uporabijo storitev za katero imajo to pravico. Osebno mislim da je lahko ta kontra tudi delno del taktiziranja in dvomim da se bo to pravilo spremenilo da se na tarok4 ne bo več dajalo kontre na berača.

Kontra beraču pri taroku v 4