Vas kateri kraj na svetu posebej privlači, ste kje bili, nekam želite iti, se vam kakšen kraj zdi takšen, da ste si rekli: še to vidim pa bom srečen umrl?
Vsekakor, svet je poln lepih prizorov, bodisi da gre za dih jemajoče umetnine narave, ali pa stvaritve človeške roke.
Tale pps mi je danes prišel pod tipke, pa osebam ,ki trpijo za vrtoglavico, ne svetujem ogleda
Vas mika divja Afrika?
Ali pa bi si raje stvari ogledali iz zraka?
Vas kateri kraj na svetu posebej privlači, ste kje bili, nekam želite iti, se vam kakšen kraj zdi takšen, da ste si rekli: še to vidim pa bom srečen umrl?
Vsekakor, svet je poln lepih prizorov, bodisi da gre za dih jemajoče umetnine narave, ali pa stvaritve človeške roke.
Tale pps mi je danes prišel pod tipke, pa osebam ,ki trpijo za vrtoglavico, ne svetujem ogleda
Sploh ni sile - folk, ki sedi na visoki pečini ... ampak jaz ne bi šla za noben denar gor, še manj pa sedet/ležat blizu roba. No fu*king way! A veš, k gledaš v globino, te le ta privlači, da bi se najraje zvrnil vanjo - no, tega filinga jaz ne maram. Sori, k smetim temo, sam sem mogla pokomentirat.
Se pa strinjam, da je ful lepo.
Tko za gledat s slik.