ker nisem čist zihr kje bi tole objavla, sm se odločila kr' za temo "splošno", morda še komu prav pride.....
ne bi bla jest, če ne bi hotla povezavo tudi objavit in približat vam, ker nam je to ponujeno s strani portala.In nenazadnje.....USPELO MI JE....seveda s pomočjo dveh dobrih škratkov,ki se jima v tem trenutku in tukaj javno zahvaljujem za pomoč in razumevanje.
Že med tednom mi je skušal NeroX obelodaniti potek in postopek, pa sm bla pol še bolj zmedena.Vse je razložu na p.s...... ampak jasn mi ni blo prou nč. Pa sm se obrnila še na Admina...in glej jo dobro duš'co razložu mi je tko simpl (in zdej znam tut vnaprej) , da zdej vidte lohka mojo prvo povezavo. Full sm happy........
in v tem trenutku, in samo za vaju prpopam tole sličico
hvaležna "tan"
No, jst se pa 1tan-čici zahvaljujem, ker men tud ni ratal, pa je bla lih online, pa mi je (ene 4 ure razlagala) zdej pa jst tud obvladam.
1tan-kju!!!

Na levi strani imaš: Pošlji povezavo
Se odpre okno: embed vsebina,
tam pod naslov povezave vpišeš karkoli,
pod VIR : skopiraš cel URL naslov povezave
Meta oznake : pojma nimam jst sm vpisal KR_neki (le kaj bi drugo, haha)
Embed : dobiš na isti strani kao kodo za ogled na svoji-naši strani (ctrl+c...ctrl+v )
Opis: Opis po želji, ali pa vaš komentar
LP
No, jst se pa 1tan-čici zahvaljujem, ker men tud ni ratal, pa je bla lih online, pa mi je (ene 4 ure razlagala) zdej pa jst tud obvladam.
1tan-kju!!!