Glede na rezultate se ne bom nič pritoževal, hvala Nagy za pomoč, tole me bo kdaj rešilo pregovarjanja, ko bom spet poslušal koliko zarufov je zaradi slabe kode ![]()
razočarana sem, ker sem pričakovala več složnosti in večjo udeležbo zabeležk, predvsem nad tistimi, ki dnevno igrate in mečete karte, pa vas ni malo....še bolj razočarana nad tistimi, ki otresate jezik ob nepravem cajtu in tam, ko sploh ni potrebno niti pomembno....tole pa je blo' pomembno - in zdaj smo dokazali kaj smo : drekatorji, seratorji, ob tem pa sploh pomisll' nismo kakšno vrhunsko delo stoji za stvaritelji igre. Če mi ne zmoremo vsaj štet kralje z zarufom, pol tut njim ni treba hitet in blaznet s popravki in izboljšavo, z zvončki in še čim, kar smo predlagali, pa skušajo vsaj ustreč't našim željam.
...želje so eno, možnosti so drugo, volja in finance so trteje in četrto - durh cug te lohk en j..b..(tucka) v glavo.
![]()
Kaj neki ti bo štetje zarufov s kraljem?? Če ti računalnik random razdeli krate, je takšno štetje nesmiselno.
po bitki so generali vsi...
a mi sploh vemo zakaj in s kakim namenom je bla ta tema odprta in z njo vsi posti v njej, al tut' berete skor po dveh mesc'ih njene otvoritve tko mal rendom in iščete smisle v nesmislih, včasih se res sprašujem kam vam veter piha al' vi proti njemu, namesto, da bi bli' hvaležni za predlog in pobudo in zbir podatkov, bomo zdej še nagyral vse in iskali (ne)smisel kode deljenja kart in pogostost kraljev