Prijava

Štiri-peresna deteljica "vrhovnih"

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 08.07.2013 12:11:44 Citiraj objavo Pošlji ZS

menda niste mislili, da vas sredi poletja in počitnic pustim žejne...

niti približno ne, ker tan vemo vsi, iz svoje kože ne more in da bi ostali v tem moj kotiček neopaženi - no go!

zato je odprta...a zakaj? samo zaradi vas...

po tedenskem intenzivnem spremljanju lahko rečem le - upravičili ste zaupanje in vse tisto, kar ste si v svojih planih zadali in želeli izpeljati. Ta hip prejemate priznanje in močan aplavz za storjeno delo.

Zaay

Zaay

Admin Št. sporočil: 71
Regija: Celjska
Datum objave: 08.07.2013 12:34:07 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hvala 1tan! Pohvale nam dajejo zagon za naprej!

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 08.07.2013 12:53:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hvala tudi z moje strani, ob vseh tistih mukah in zapletih sem samo upal, da bom kdaj dočakal tale dan smile

Tehtnica

Tehtnica
Št. sporočil: 437
Datum objave: 12.07.2013 21:02:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

ker je ta tema odprta samo za vas in ste si jo več kot zaslužili in ker najbolj zgovornega bitja v teh dneh ni z nami, bom sama dodala nekaj pohvalnih besed: v dobrem tednu odkar se je z otvoritvijo prikazalo "novo e-mesto" ste svoje ključe odlično izrabili, predvsem nam je drago, da ste odklenili vsa manjkajoča vratca za katere smo posamezniki prosili.  Prepričana sem, da dobivamo pravo, celostno podobo, tako po vaši meri in naših željah.

Osebno vas ne poznam, spremljam pa vas že vrsto let, bi vam pa rada ponudila osvežitev, ohladitev, ki si jo zaslužite.

če tale ne zadostuje in ni čisto po vašem okusu, je čas, a vsaj malček predahnete in bdite samo z enim očesom med nami in za nas.

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 31.07.2013 21:35:08 Citiraj objavo Pošlji ZS

a bi smela vprašat koliko od vas treh je trenutno off, na dopustu, na počitnicah...čudi me namreč, da na tri-štiri različne teme nisem dobila nobene štimunge od vas....pa jo pričakujem, k ne pišem sama sebi v namen. Sej, da ste odklopili po enmu mesecu več kot prav in tudi čas poletja je temu primeren....pa vendar pogrešam vsaj enega med vami, da sledi.

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Datum objave: 01.08.2013 09:02:52 Citiraj objavo Pošlji ZS

Drži, meni se počasi že končuje dopust, tole bo zadnji vikend, tarok4 pa je tudi skočil zdajle za par dni do morja, ampak bo še pred mano nazaj. Bomo ujeli vse teme za nazaj smile

Štiri-peresna deteljica "vrhovnih"